Πρόβα εντεκάδας και στο βάθος ΑΕΛ

Ως τελική πρόβα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος χαρακτηρίζεται ο σημερινός φιλικός αγώνας με την νεοφώτιστη ομάδα του Άρη Λεμεσού στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ως γνωστό, η αναμέτρηση θα αρχίζει στις 19:00 και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλη μερίδα κόσμου για να τη παρακολουθήσει.

Ο Αντρέ Πάους αναμένεται να παρατάξει την Ανόρθωση με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Γκάμπριελ Ντε Μούρα και Ράζακ Νούχου στα δυο άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της… η μία θέση «πάει» στον Χόλκερσον και η δεύτερη – εν τη απουσία του Λαΐφη – καταλήγει στο Λίο Σβέσχλεν.

Στον χώρο του κέντρου δεσπόζει η παρουσία του Ζοάο Βίκτορ. Ο βραζιλιάνος πρώην μέσος της Μαγιόρκα που έδειξε στα προηγούμενα φιλικά τις ηγετικές του ικανότητες θα έχει παρτενέρ του – μάλλον – τον Μαΐσουράτζε για να μπορέσει ο Άντρε Πάους να τοποθετήσει ως επιτελικό μέσο τον Aμπουρχάνια εν τη αναμονή της απάντησης του ΟΣΦΠ για τον αργεντινό Νίκολας Μαρτίνεζ.

Εδώ μπορεί να προκύψει διαφοροποίηση αν ο ολλανδός προπονητής επιλέξει να τοποθετήσει τον Άμπουρχάνια ως κεντρικό μέσο πλάι στον Βίκτωρ για ένα πιο επιθετικό σχήμα δίνοντας συνάμα θέση βασικού σε ένα εκ των Ανδρέου, Κωνσταντίνου ή Κυριάκου.

Στην επίθεση τα πράματα είναι πολύ πιο απλά εν τη απουσία του Κάλβο και την μη απόκτηση – ακόμη – ενός πλάγιου επιθετικού. Ο Αβραάμ θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, ο Μακρής στο δεξί και στην κορυφή ο Ντίνο Εντλοβού.

[vfv id=”6″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ