Χωρίς Μαρτίνες ο Ολυμπιακός Π. στην Ελβετία (Τελευταία ενημέρωση)

Το anorthosis24 σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα μεταγραφικά θέματα της Ανόρθωσης. Με το σήριαλ Μαρτίνες να οδεύει προς το τέλος του, σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα μέχρι και την -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ολοκλήρωση της μεταγραφής στην Ανόρθωση.

Ραντεβού στο… αεροδρόμιο είχαν σήμερα οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδος, καθώς αναχώρησαν για την Ζυρίχη της Ελβετίας. Αυτός είναι ο τελευταίος ευρωπαϊκός σταθμός της προετοιμασίας της ομάδας του Πειραιά, όπου την Πέμπτη 13/8 στις 18:30 θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την εθνική ομάδα του Κατάρ.

Στις 19:00 η ώρα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για τους Πειραιώτες, ενώ οι ποδοσφαιριστές που έχει πάρει ο κ. Σίλβα μαζί του στην Ελβετία είναι αναλυτικά οι: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο, Σάλιακας.

Ο Μαρτίνες ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ένταξη του στην Ανόρθωση, έμεινε στην Ελλάδα και αναμένεται ότι τις επόμενες ώρες θα κατηφορίσει στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ