Συνεχίζει να ελπίζει… (δηλώσεις)

Ανένδοτος στις υποχρεώσεις της ομάδας του συνεχίζει να είναι ο Αλβαρίνιο. Ως γνωστό, ο Πορτογάλος θέλει να φύγει από την Ζάβιτσα και να κάνει ένα άλμα στην καριέρα του, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Πολωνικής ομάδας φαίνεται να έχει την αντίθετη άποψη.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Πολωνίας, ο πρόεδρος της Ζάβιτσα Radosław Osuch, ανέφερε:
«Ελπίζω πως ο προπονητής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή θα λύσουν αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανένα να κάνει προπόνηση. Με τον Αλβαρίνιο υπήρχαν πολύ καλές συνθήκες. Θα μπορούσαμε στο παρελθόν να του κάνουμε μείωση στον μισθό αλλά δεν το κάναμε. Ο ίδιος και ο μάνατζέρ του πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον σύλλογο. Ο Αλβαρίνιο σίγουρα δεν θα φύγει από την Ζάβισα δωρεάν. Αν ο μάνατζερ βρει ομάδα που πληρώνει καλά λεφτά, τότε θα κάτσουμε κάτω και θα μιλήσουμε.»

Με βάση τα λεγόμενα του, ο ίδιος ελπίζει ακόμα ότι ο Αλβαρίνιο θα αλλάξει στάση και θα παραμείνει στην ομάδα, κάτι όμως που φαντάζει ακατόρθωτο. Στην Ανόρθωση πάντως, δεν είναι διατεθιμένοι να περιμένουν και πολύ ακόμη μιας και οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν σε δύο εβδομάδες. Ήδη η επιτροπή προγραμματισμού μελετά κι’άλλες περιπτώσεις και αναμένεται ότι από στιγμή σε στιγμή θα κλείσει και το θέμα του αριστερού εξτρέμ που έχει καταντήσει σήριαλ για τα καλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ