Αύριο το βράδυ πανηγυρίζουμε με τους ποδοσφαιριστές μας!

Τέτοια νίκη δεν γίνεται να μην πανηγυριστεί, επειδή και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι και πρέπει να φεύγουν λιγάκι από την καθημερινότητα και να ζούνε στιγμές χαλάρωσης. Μέχρι στιγμής κάνουν τέλεια την δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο και δεν είναι τυχαίο που η ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ μας στέφθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ. Στόχος σίγουρα είναι να βρισκόμαστε τον Μάιο στην πρώτη θέση και την δεδομένη στιγμή απλά έγινε το πρώτο βήμα. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο κανείς δεν μπορεί να μας ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

Όπως έχουμε πληροφορηθεί το βράδυ της Κυριακής η ποδοσφαιρική μας ομάδα και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο θα δώσει το παρόν του στο LUSH BEACH BAR(21:00), εκεί που ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Χρήστος Κυπριανίδης θα ανεβάσει με τα τραγούδια του όλη την ποδοσφαιρική μας ομάδα και όχι μόνο. Από εδώ μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας και όλοι είναι ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ για την κατάκτηση του τίτλου.

Να μην λείψει κανείς για να αποθεώσουμε για ακόμα μία φορά τους πρωταγωνιστές και να τους συγχαρούμε κυρίως για το σπουδαίο διπλό κόντρα στο ΑΠΟΕΛ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ