Η «αποχαιρετιστήρια» εντεκάδα του Πάους

Το τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους δίνει αύριο στις 14:00 η Ανόρθωση αντιμετωπίζοντας την Pogon Szcezcin ομάδα που αγωνίζεται στην Ekstaklasa Πολωνίας και η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αντρέ Πάους είδε με ικανοποίηση την ομάδα του στα 4 προηγούμενα φιλικά να παίρνει το απόλυτο και σίγουρα – κυρίως για λόγους ψυχολογίας – θα θέλει να κλείσει θετικά την παρουσία της ομάδας στο προπονητικό κέντρο Ρέμες στην Οπαλένιτσα Πολωνίας. Περισσότερα συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν μιας και η Πολωνική ομάδα δίνει αγώνα πρωταθλήματος σήμερα στις 1900 με την Γκόρνικ και ως εκ τούτου στην αυριανή αναμέτρηση θα αγωνιστούν όσοι δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν, θα παραταχθεί ο Κόπριβετς με κεντρικούς αμυντικούς τους Μάρκους Χόλκερσον και Λίο Σβέσχλεν. Στο δεξί άκρο, ο Γκάμπριελ θα ηγηθεί της γραμμής ενώ στο αριστερό η θέση είναι καπαρωμένη από τον Ράζακ Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου και ως αμυντικά χαφ θα κινούνται οι Ζοάο Βίκτωρ και ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε ενώ πιο μπροστά τους ενδεχομένος να βρίσκεται ο Παναγιώτης Κωνσταντίνου.

Η επίθεση θα απαρτίζεται από την τριάδα Τόνι Κάλβο, Ανδρέα Μακρή και Ντίνο Εντλόβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ