Το στοιχείο του Κόπριβετς που ξεχωρίζει

Ο Γιαν Κόπριβετς έχει (κακά τα ψέματα) το δύσκολο έργο του να επωμιστεί την ευθύνη της αντικατάστασης του κορυφαίου τερματοφύλακα του περσινού πρωταθλήματος. Όσο άδικο κι αν είναι για τον Σλοβένο να συγκρίνεται με τον Καμίνσκι, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού θα υπάρχει αυτή η σύγκριση.

Στην πρώτη εμφάνιση μπροστά στο ευρύ κοινό της Ανόρθωσης και συγκεκριμένα στο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, άλλοι επέλεξαν να σχολιάσουν την… πράσινη στολή του, άλλοι την άνεση με την οποίαν πραγματοποιούσε μακρινές και κοντινές πάσες και άλλοι το γεγονός ότι δε… βάζει γλώσσα μέσα!

Από ποδοσφαιρικής άποψης, το στοιχείο του Κόπριβετς που ξεχώρισε στην πρώτη τετράδα των φιλικών, είναι η ικανότητά του να βγαίνει νικητής στις τετ-α-τετ μονομαχίες. Απέναντι στην ΑΕΚ έκανε ένα μεγαλοπρεπές στοπ στον Τζιμπούρ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ απέναντι στην Ζάβιτσα είχε μια εκπληκτική επέμβαση που ανάγκασε τον αντίπαλο να ψάχνει που πήγε η μπάλα.

Πρώτα δείγματα θετικά λοιπόν για έναν τερματοφύλακα που δείχνει μεγάλη άνεση στο παιχνίδι του και έναν τερματοφύλακα που αρέσκεται να μιλά συνεχώς καθοδηγώντας την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ