Χρεοκώπησε και πραγματοποιεί νεά αρχή

Νέο ξεκίνημα επιχειρεί ο Νόρτιν Βόουτερ. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ανόρθωση για λίγους μήνες, βρίσκεται σε νέο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Σουρινάμ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ανόρθωση το πρώτο μισό της περιόδου 2004-05, δεν κατάφερε να κάνει και την καλύτερη διαχείριση ούτε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ούτε όμως και στη ζωή του μετά που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Ολλανδός ο οποίος κατά το πέρασμα του από την Ανόρθωση, μάγεψε κόσμο και κοσμάκη, πήρε την κατιούσα στην καριέρα του από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ.

Εκεί δεν κατάφερε να αντισταθεί από τις λιχουδιές της Ελληνικής πρωτεύουσας και ως εκ τούτου τα παραπανίσια κιλά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή.

Μετά τη φυγή του από τον ΠΑΟ, είχε φθάσει ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στην Ανόρθωση, ωστόσο προτίμησε την Τούρκικη Σίβασπορ. Στην Κύπρο επέστρεψε ένα χρόνο αργότερα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Τα πρώτα του βήματα μετά που τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, τα έκανε ως ιδιοκτήτης ομάδας, δημιουργώντας την FC New Amsterdam. Το όλο σκηνικό κράτησε 2 χρόνια, μιας και ο Βόουτερ δεν κατάφερε να τα φέρει εις πέρας.

Ακολούθως ο παλαί ποτέ αγαπημένος ποδοσφαιριστής, άφησε τα γήπεδα για να πάρει τα καταστήματα. Δημιουργώντας αλυσίδα ειδών ένδυσης. Ωστόσο το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ολλανδού λάθεψε και ετούτη τη φορά, η επιχείρηση του οδηγήθηκε σε χρεωκοπία με τις Ολλανδικές αρχές να του κατάσχουν τα δύο πολυτελή αμάξια του.

Ο Νόρτιν αφού είδε πως δεν του περνούν οι επιχειρήσεις, επέστρεψε πίσω στα γήπεδα και την μπάλα, δημιουργώντας τη δική του ακαδημία ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την ομοσπονδία του Σούριναμ, για να πείσει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη χώρα που ζουν στην Ολλανδία, να φορέσουν τη φανέλα του Σούριναμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ