Η πιθανή εντεκάδα με την Ζάβιτσα

Τέταρτο φιλικό στη σειρά για την ομάδα του Αντρέ Πάους και ο ολλανδός προπονητής επιθυμεί να δει καρέ επιτυχιών… έστω και σε φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας. Προηγήθηκαν οι νίκες με Αμαθούς Αγίου Τύχωνα (6-0), Νέα Σαλαμίνα (1-2) και ΑΕΚ Αθηνών (2-1) την περασμένη Κυριακή.

Ο αγώνας με την Ζάβιτσα ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Πολωνίας, ως γνωστόν μετατέθηκε μια ώρα νωρίτερα και θα αρχίζει στις 18:00 αντί στις 19:00.

Ο Άντρε Πάους όπως έπραξε και στα προηγούμενα φιλικά αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά για την αρχική εντεκάδα θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Κόπριβετς, και στην τετράδα της άμυνας τους Γκάμπριελ, Χόλκερσον, Λίο και Νούχου.

Στο χώρο του κέντρου θα τοποθετήσει τους Ζοάο Βίκτωρ και Μαΐσουράντζε με τον Άμπου κατά πάσα πιθανότητα να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Οι ενοχλήσεις που ένοιωσε ο Κάλβο και που του στέρησαν την συμμετοχή του στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών δεν φαίνεται να είναι ικανές να τον αφήσουν εκ νέου εκτός και έτσι αναμένεται να πάρει την μια θέση στα άκρα. Η άλλη θα «πάει» στον Μακρή και η κορυφή της επίθεσης στον Εντλόβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ