Νούχου: «Πιο δυνατή η ομάδα! Μπορεί για το πρωτάθλημα»

Την αισιοδοξία του πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα, εξέφρασε με δηλώσεις στην ιστοσελίδα footballmadeinghana.com, ο Ράζακ Νούχου.

Παράλληλα ο βιονικός αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας, έχει ως στόχο να αγωνιστεί περισσότερα παιχνίδια από πέρσι, έστω κι αν πέρσι απουσίασε μόνο τέσσερις φορές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Στόχος μου είναι να αγωνιστώ περισσότερα παιχνίδια από ότι την προηγούμενη χρονιά. Πέρσι έχασα τέσσερα παιχνίδια. Όμως το όνειρο μου είναι να κερδίσω κάτι με την ομάδα μου αυτή την χρονιά. Να κερδίσω το πρωτάθλημα.

Ήταν το αρχικό σχόλιο του Ράζακ Νούχου. Στη συνέχεια αιτιολόγησε το όνειρο του πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα αναφέροντας:

Γιατί όχι; Αισθάνομαι ότι η ομάδα γίνεται πιο δυνατή από ότι ήταν την προηγούμενη χρονιά. Επίσης παρά πολλοί παίκτες όπως και εγώ, πλέον μάθαμε και συνηθίσαμε το πρωτάθλημα. Έτσι πλέον δεν είμαστε αμάθητοι και ξέρουμε τι γίνεται. Πέρσι σκόραρα 1 γκολ ως αριστερός οπισθοφύλακας και έδωσα 6 ασσίστ. Πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο, ούτως ώστε να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα.

Ενώ το καταληκτικό του σχόλιο αφορούσε την προετοιμασία λέγοντας πως όλα πάνε καλά παρόλο που ακόμα είναι στις αρχές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ