Ξεκαθάρισε η άμυνα…

Με τη μεταγραφή του Λεό Σβέχλεν που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα, φαίνεται να ξεκαθαρίζει η αμυντική αλλά και μεσοαμυντική γραμμή της Κυρίας για τη νέα χρονιά.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς, ο οποίος ήρθε για βασικός τερματοφύλακας. Εναλλακτικές είναι οι περιπτώσεις των Βέγκα που ήταν στο ρόστερ και πέρσι και Τέκια που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ελπίδα Ξυλοφάγου και μάλλον παραμένει.

Στο κέντρο της άμυνας, συνεχίζουν από την περσινή χρονιά ο Λαΐφης με τον Χόλγκερσον. Προστίθεται η επιλογή του Σβέχλεν που αντικαθιστά τον Σεράν όπως και του Ζοάο Βίκτορ που – όπως και ο Μάκος που αντικαθιστά – μπορεί αν υπάρξει ανάγκη να παίξει σαν κεντρικός μπακ.

Στα δεξιά, το κενό που άφησε ο Τζέισον Δημητρίου θα καλύψει κατά κύριο λόγο ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ ντε Μούρα. Όμως, θα έχει έντονο συναγωνισμό από τον Μανώλη Τζανακάκη, κάτι που δεν συνέβαινε πέρσι με τον Άντιτς, τον οποίο αντικαθιστά.

Στα αριστερά, παραμένει ο Νούχου ο οποίος είχε σχεδόν το απόλυτο συμμετοχών πέρσι. Ως εναλλακτικές του επιλογές, πιθανόν να θεωρούνται οι Τζανακάκης (μπορεί να παίξει αριστερά), Σβέχλεν (είναι αριστεροπόδαρος) όπως φυσικά και οι Λαΐφης – Αβραάμ, που το έκαναν και στο παρελθόν.

Οι Φαλκς και Πάους είναι τώρα επικεντρωμένοι στις περιπτώσεις του 10αριού και του εξτρέμ. Νεότερα αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες χωρίς να αποκλείεται κάποια από αυτές τις περιπτώσεις να τραβήξει ως τον Αύγουστο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ