ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Καλημέρα αδέλφια μου,

Η ισοπαλία με την Αέλ ανήκει στο παρελθόν, όπως και ο αγώνας-παρωδία σε σκηνοθεσία Μάριου Τσαγγάρη. Αντιλαμβάνομαι, για να είμαι ειλικρινής, την αγανάκτηση των οπαδών της Αέλ για την παρωδία που παρακολουθήσαμε, αδυνατώ όμως να καταλάβω πώς θεωρούν ότι ευνοήθηκε η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Όσο αδικήθηκε η ομάδα τους, άλλο τόσο και περισσότερο αδικήθηκε η δική μας ομάδα. Μία απλή ανάλυση των φάσεων δείχνει ότι απλά ο αξιότιμος κύριος Τσαγγάρης αποφάσισε ότι τον αγώνα δεν θα τον κερδίσει ούτε η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ούτε η Αέλ, αλλά ο ίδιος.

Ήγγικεν η ώρα λοιπόν… Σε λίγες ώρες, θα μπουν μέσα στο γήπεδο τα παλικάρια μας, για να σκορπίσουν τον τρόμο στους υπερτιμημένους αντιπάλους τους! Τί και αν λείπουν 3 βασικότατοι παίκτες μας, αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να μην αφήσουν να φανεί καμιά απουσία. Ο Λέβι μας έχει αποδείξει επανηλειμμένα ότι στα ντέρμπι έχει τον τρόπο, ειδικά απέναντι στους Λευκωσιάτες, όπως μαρτυρά το απίστευτο σερί που δημιούργησε τον τελευταίο ένα χρόνο και κάτι. Παρά την απουσία των Σιέλη και Αλέξα, η μεσοαμυντική μας γραμμή παραμένει πολύ δυνατή, ενώ για την επίθεση δεν χρείαζονται αναλύσεις. Με δύο λέξεις μόνο, φκάλλει αζίνες! Το παράδειγμα του τελευταίου μας αγώνα στο ΓΣΠ είναι πολύ κοντινό, με τον αφηνιασμένο Λαβόρδε να μπαίνει για τα καλά στο πετσί της ομάδας και να “φυλάει” τις καλύτερες του υπηρεσίες για τους αγαπημένους μας πελάτες. Όσο κι αν προσπαθήσει ο Ιβάν, πλέον έχει απέναντι του τον Ρόνι Ντέρμπι.

Όποιο μέσο και αν επιστράτευσαν τον τελευταίο καιρό, λόγω του φόβου που τους έχει κυριεύσει, δεν μπορεί να πτοήσει την ομάδα μας, που πάει συγκεντρωμένη και με τη φορά της για να κλείσει τα στόματα των πολυλογάδων παραγόντων του Αποέλ. Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Χατζηλιασή για το γέλιο που μας προσφέρει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα του σύστηνα όμως να αλλάξει κασέτα διότι το κοινό του διψά για καινούριες παραστάσεις!

Αρνητικό σημείο βέβαια ο λιγοστός αριθμός Ανορθωσιατών που θα έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει από κόντα την αγάπη του, λόγω των γνωστών κομπλεξισμών των “εκ φύσεως ανώτερων”. Λίγο μας επηρεάζει όμως, αφού όπως είπε και ο Διηνέκης στη μάχη των Θερμοπυλών: “καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιάν”. Όσο για τους παλλικαρισμούς και τις απειλές τους, δεν πρόκειται να μας σπάσουν το ηθικό. Οι 1200 ψυχωμένοι ΜΑΧΗΤΕΣ που θα βρεθούν το γήπεδο, θα καλύψουν με το πάθος τους την απουσία των υπολοίπων, και θα βγάλουν και πάλι αληθινά τα αξέχαστα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια: “όσο έχουμε ψυχή μέσα μας, δεν θα μας κερδίσουνε”. Πάμε δυνατά, πορωμένοι όσο ποτέ, να πανηγυρίσουμε μια ακόμα μεγάλη νίκη, σε ένα στάδιο που μας πρόσφερε πολλές και μεγάλες χαρές στη σύγχρονη Ιστορία μας. Πάμε να βάψουμε ξανά, το ΓΣΠ στα γαλανά!

Κλείνοντας, θέλω να κάνω μία πρόβλεψη, αισιόδοξη μεν, την πιστεύω δε: 1-3, όπως παλιά.

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ο Γαλαζοαίματος

Υ.Γ. Έρχεται, έρχεται όλη η προσφυγιά… Ξέρετε τη συνέχεια…

Υ.Γ.2. Και για να μην ξεχνιομάστε, ΠΕΛΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ