Θα γίνει «προδότης» ή θα ξενιτευτεί;

Ένα εύλογο ερώτημα που γεννιέται στη Νότιο Αφρική, μετά και το ναυάγιο της μεταγραφής του Mashamaite  στη NYFC, είναι εάν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Kaizer Chiefs, αποφασίσει να παραμείνει στην χώρα και επιλέξει την Sundowns ή θα προτιμήσει να ξενιτευτεί.

Η φημολογία για το ενδιαφέρον της Sundowns για τον ποδοσφαιριστή, χρονολογείται εδώ και μήνες, όταν ήταν ακόμα σε συζητήσεις με την Kaizer για ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Jazzman Mahlakgane, στις 24 Ιουνίου, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο πελάτης του να μετακομίσει στους Sundowns.

Ο ποδοσφαιριστής κατά την παραμονή του στους Kaizer Chiefs, είχε δεθεί αρκετά με τον κόσμο και δεν είναι λίγα τα σχόλια λατρείας προς το πρόσωπο του. Μάλιστα, τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όσο και στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έκανε συχνή χρήση του hashtag #k4l –Kaizer For Life-.

Μεταξύ των Kaizer Chiefs και των Sundowns, υπάρχει έντονη αντιπαράθεση, με τους οπαδούς της πρώτης να έχουν αντιδράσει έντονα, περί τα τέλη Μαΐου, στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Mashamaite στους μισητούς Mamelodi Sundowns.

Εκείνο που απομένει και θα το φανεί τις προσεχείς μέρες είναι η απόφαση του Mashamaite, θα επιλέξει τον δρόμο της «προδοσίας» ή θα ξενιτευτεί. Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο, με τα υφιστάμενα δεδομένα, τότε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι η Ανόρθωση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ