Χ. Μανώλη: «Ήρθε ο καιρός για αλλαγή (βίντεο)»

Τελείωσε πριν από λίγο η διάσκεψη τύπου του εν δυνάμει υποψηφίου για την προεδρία της ΚΟΠ, Χαράλαμπου Μανώλη. Πιο κάτω τα κυριότερα σημεία από τις τοποθετήσεις και το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο κ. Χαράλαμπος Μανώλη.

Ήδη γνωρίζετε ότι από τις 5 Ιουλίου έχω θέσει τον εαυτό μου ως εν δυνάμει υποψήφιο για την προεδρία της ΚΟΠ. Η υποψηφιότητα μου βασίζεται στην συλλογικότητα η οποία έχει λείψει από το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Κρίνω ότι έφτασε ο καιρός να παραμεριστούν σωματειακά συμφέροντα και προσωπικές επιδιώξεις και να συγκεντρωθούμε σε κοινούς στόχους ούτως ώστε όλοι να επωφεληθούμε από αυτά.

Στηριζόμαστε στο 82% που δεν στηρίζει την ΚΟΠ, στο 42% που δεν πάει πλέον στο γήπεδο λόγω επεισοδίων ή θεάματος. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή. Χωρίς τον φίλαθλο κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Το κριτήριο του κόσμου δεν διεκδικεί το αλάθητο όμως συνήθως έχει δίκαιο.

Σας καλώ μαζί να γυρίσουμε σελίδα δίνοντας νέα ώθηση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μαζί θα φέρουμε πίσω την αξιοπιστία των θεσμών και θα εξαλείψουμε την προκατάληψη.

Όλα τα σωματεία έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το κατεστημένο και να δώσουν την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο να φέρει την αλλαγή και την κάθαρση στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Έχω μιλήσει με αρκετούς προέδρους σωματείων και αυτή την εβδομάδα θα εντατικοποιήσω τις προσπάθειες μου. Μέχρι την Δευτέρα πολλά μπορούν να αλλάξουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ