«Θα πληρώσει το τίμημα εντός αγωνιστικού χώρου»

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Πουλλαΐδη ο οποίος είχε την τόλμη και διαχώρισε τη θέση του. Θα πληρώσει όμως το τίμημα εντός αγωνιστικού χώρου και θα το δείτε σύντομα».

Ξεκάθαρα… οι δηλώσεις Παναγή επιβεβαίωσαν όλα για τα οποία ο κόσμος της Ανόρθωσης φώναζε την περσινή χρονιά. Ότι η Ανόρθωση πηγαίνοντας κόντρα στο κύμα… κόντρα στο σύστημα που οργάνωσε εξαιρετικά ο Κουτσοκούμνης θα έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η όποια ανάλυση φάσεων ή και απόδειξη καταγράφωντας τα γεγονότα, ότι η Ανόρθωση έχασε την έξοδο της στην Ευρώπη λόγω της διαιτησίας είναι άνευ ουσίας μιας και η κοινή γνώμη το γνωρίζει καλά. Το καταγράψαμε πολλάκις αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Εν συντομία, η «Κυρία» αδικήθηκε σε πολλά παιχνίδια όπως με Άχνα (δις), ΑΠΟΕΛ(δις) και Ομόνοια την ώρα που ομάδες με τους ίδιους στόχους έκαναν παπάδες στο παρασκήνιο.

Και του χρόνου τα ίδια θα έχουμε αφού πλέον η κόντρα της Ανόρθωσης με την ΚΟΠ δεν έμεινε στην «διαμάχη για τα τηλεοπτικά» αλλά προεκτείνεται μέχρι και την κορυφή της ηγεσίας της ΚΟΠ.

Σε αυτή την μάχη ενδεχομένως να υπάρχει φαβορί που δεν είναι άλλως από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Όμως, αυτό που πέτυχε η Ανόρθωση είναι να ρίξει τις μάσκες από τα σωματεία ή και προέδρους που εκ του ασφαλούς και προ τετελεσμένων και αναλλοίωτων γεγονότων σήκωναν μπόι προ ολίγων μηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ