4 ημέρες περισσότερες

Το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο «Remes» στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας. Θα διαρκέσει δηλαδή 13 μέρες ενώ το αντίστοιχο περσινό στο προπονητικό κέντρο De Bilderberg, του Oosterbeek της Ολλανδίας, διήρκησε 9 μέρες.

Η φετινή ανακοίνωση:
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, στην πόλη Οπαλένιτσα, 35 χιλιόμετρα από την πόλη Πόζναν. Η αποστολή θα διαμείνει στο προπονητικό κέντρο «Remes Sport & Spa» από την Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι την Δευτέρα 10 Αυγούστου.

Σε αυτό το διάστημα θα δώσουμε τρία φιλικά παιχνίδια. Την  Κυριακή 2 Αυγούστου με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 5 Αυγούστου με την Λεχ Πόζναν και τέλος το Σάββατο 8 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί αργότερα, μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες και για τους άλλους δύο αγώνες.

Η περσινή ανακοίνωση:
Μετά την επιστροφή από τις Πλάτρες και την παραμονή για ένα δεκαήμερο στη Λάρνακα, θα πετάξουμε για την Ολλανδία στις 31 Ιουλίου, στο προπονητικό κέντρο De Bilderberg, στο Oosterbeek, όπου θα παραμείνουμε μέχρι τις 8 Αυγούστου. Στην Ολλανδία θα αναμετρηθούμε με δυο δυνατούς αντιπάλους σε φιλικές αναμετρήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ