Ερκούμαστεν

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΟΙ ΕΡΚΟΥΜΑΣΤΕΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟCHΙΝΟΧΩΡΚΑ στη φλωρούπολη σας με τα διπλοκάμπινα τζαι τα λεωφορεία να σας πατήσουμε όπως τους λαούς στο Κάβο Γκρέκο.

Προσπαθώ να καταλάβω το κόμπλεξ σας μαζί μας. Εν το ότι οι γεναίτζιες σας έρκουνται μόνες τους στο Παραλίμνι τζαι την Αγιά Νάπα τα καλοτζαίρκα τζαι γλεντούμεν τες; Εν το ότι σας την κόφκουμε shοιρινά στα ξενοδοχεία τζαι στα caffe; Έσιετε μάστρο Ανορθωσιάτη στη δουλειά; Εδέρναν σας Ανορθωσιάτες στο σχολείο που ήσασταν μωρά; Είχατε λοχαγούς Ανορθωσιάτες τζαι εταϊζαν σας την στο στρατο; (όσοι εκάμετε στρατό δηλαδή ρε φλώριες).

Εν το ότι κάμνουμεν σας τα ΟΥΛΛΑ (και όταν λέμε ΟΛΑ εννοούμε ΟΛΑ) αμα παίζουμεν μαζί σας; Εν το ότι εμπήκαμεν πρώτοι ομίλους; Εν το ότι είμαστε η μοναδική Κυπριακή ομάδα που απόκλεισε τούρκους; Εν το ότι είμαστε η αρχαιότερη έκφραση του Ελληνισμού στη Κύπρο; Εν το ότι εκλαίατε να εφορούσαν την φανέλα σας ήρωες όπως ο Αυξεντίου;

Πετε μας τι να καταλάβουμε. Εφάετε τζαι τους μάντιες που το κάχρι σας εσείς! Τζαι να πεις εγκατασταθήκαμε στη πόλη σας; Ούτε καν την εκαταδεκτήκαμε. Να πεις εν χονεύκετε τους πρόσφυγες; Αφού ρε μ@λ@κες η μισή σας πόλη τζαι επαρχία εν κατεχόμενη τζαι το 60% των οπαδών σας εν πρόσφυγες τζαι μάλιστα που πριν το 74’ (διαβάστε λίγο ιστορία).

Τζαι όσο αφορά τα τρόπαια σας (ουάο αϊ αμ σπίτζλες που λαλείτε τζιαμέ στο english school…) πιάστε τα καλά στα σιέρκα σας, σφίξετε τα να μεν σας φύουν, πάρτε φόρα τζαι ΠΙΣΚΑΛΙΑΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ******* ΣΑΣ

Διατελώ,

Ο Παπάς σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ