Ανόρθωσις Αθηνών

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα μας στο φοιτητικό πρωτάθλημα Αθηνών, “Ανόρθωσις Αθήνας”, με ευχαριστίες στο ΔΣ για την παραχώρηση στολών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΘΗΝΑΣ, αποτελείται από μια ομάδα φοιτητών στην μητροπολιτική Αθήνα, που όσο μακριά και να βρισκόμαστε, η καρδιά μας πάντα χτυπά στους παλμούς της αγαπημένης μας ομάδας. Για τον λόγο αυτό μαζευτήκαμε, οργανωθήκαμε και δηλώσαμε την συμμετοχή μας στο φοιτητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να μην απουσιάζει το όνομα της ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ από τις λίστες συμμετοχής.

Αριθμούμε 30 μέλη, ΟΛΟΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ. Στόχος μας δεν είναι μόνο να σηκώσουμε το τρόπαιο, αλλά να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο, με κοινό σημείο την σκλαβωμένη μας πόλη που ποτέ δεν γνωρίσαμε, αλλά και την παθολογική μας αρρώστια που μας εμφύσησαν οι γονείς μας με την γέννησή μας, την ΑΝΟΡΘΩΣΗ!

Ως ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΘΗΝΑΣ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες προς το συμβούλιο, τα μέλη και όσους μας βοήθησαν παραχωρώντας μας αθλητικό υλικό. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι κάτι παραπάνω από ένα αθλητικό σωματείο. Είναι μια οικογένεια που στις τάξεις της αριθμεί χιλιάδες μέλη. Φορώντας τις εμφανίσεις με τον ΦΟΙΝΙΚΑ στο στήθος, δείξαμε από την πρώτη στιγμή τον σκοπό δημιουργίας μας που δεν είναι άλλος από το να αντιπροσωπεύσουμε την σκλαβωμένη μας πόλη στο φοιτητικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αθήνα. Το σύνθημα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ δονούσε τον ουρανό της Αθήνας, αποσπώντας χειροκρότημα από δικούς αλλά και αντιπάλους.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ