Κώστας Φώτη: Το άλογο της «Μεγάλης Κυρίας» (βίντεο)

Αναφορά στον Κώστα Φώτη κάνει η σελίδα Pride of Famagusta – Glory Days στο facebook, που έχει ως  θεματολογία το ένδοξο παρελθόν της Ανόρθωσης. Όσοι δεν έκαναν like, καλά κάνουν να την προσθέσουν στα αγαπημένα τους.

Παράλληλα εμείς με τη σειρά μας, προσθέσαμε ένα απόσπασμα από το βίντεο που φτιάξαμε επί της ευκαιρίας του πρόσφατου φιλικού της ομάδας φούτσαλ του συλλόγου απέναντι σε ομάδα παλαιμάχων.

Αναλυτικά η δημοσίευση

Ο Φώτης της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Το ”Άλογο” της ”ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ”. Ο Κώστας Φώτη αγωνίστηκε στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ από το 1979 – 1992. Μια μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του συλλόγου στη νεότερη ιστορία του. Μεγάλη η προσφορά του. Από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές, γέννημα – θρέμμα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Με καταγωγή από τη κατεχόμενη Γύψου. Διακρίθηκε στη θέση του κεντρικού κυνηγού αλλά προς το τέλος της καριέρας του αγωνίστηκε και σαν κεντρικός αμυντικός.Διετέλεσε αρχηγός της ομάδας και ήταν διεθνής.Τα προσόντα και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ένα τροχαίο δυστύχημα του στέρησε μια πιο πλούσια καριέρα , ίσως και στο εξωτερικό.Αγαπήθηκε πολύ απο το κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ. Υπήρξε βοηθός προπονητής της α΄ ομάδας (πανηγύρισε και κύπελλο) καθώς και προπονητής της β’ ομαδας. Aφίσα του αρχηγού Κώστα Φώτη στο Τσίρειο στάδιο , τέλη της δεκαετίας του 1980.

Aφίσα του αρχηγού Κώστα Φώτη στο Τσίρειο στάδιο , τέλη της δεκαετίας του 1980.
Aφίσα του αρχηγού Κώστα Φώτη στο Τσίρειο στάδιο , τέλη της δεκαετίας του 1980.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ