Κάψε τους Φοίνικα μου

Είτε το θέλαμεν είτε όι, το νικηφόρο σερί κάπου ήταν να σταματήσει. Λογικόν. Το τι έφταιξεν προχτές βέβαια, σηκώνει συζήτηση.

Κάποιοι έχουν τα με τον προπονητή, ο οποίος έμεινε χάσκοντα με το ανέβασμα της ζαέλ στο β’ ημίχρονο. Ένα δίκαιον έχουν το. Αλλά άμαν θωρείς ότι το ματς εν σκληρό τζ’ έσιεις ήδη κάμει μιαν αναγκαστικήν αλλαγήν (Βαλβέρντ ή Βαλβερδέ τζαι όι Βαλβέρδε), εν λογικόν να έσιεις τες επιφυλάξεις σου. Προσωπικά βρίσκω πιο περίεργον το γεγονός ότι έσυρεν τον Ρέζεκ δεξιά τζ’ είσιεν τον Ιτζχάκι κορυφή παρά το ότι άρκησε να κάμει δεύτερην αλλαγήν.

Που μας φέρνει τζαι στον δεύτερο υποψήφιον υπαίτιο: τον Ισραηλινό φορ. Άλλα αρφούδκια υποστηρίζουν ότι αν έπαιζεν ο Ρέζεκ κορυφή, ήταν να βάλει τες ευκαιρίες που έχασεν ο Ιτζχάκι, όταν εμείναμε με 10 παίχτες. Η υπόθεση μπορεί να εν σωστή, δεδομένης της εκτελεστικής δεινότητας του Τσέχου τζαι της φετινής φόρμας του. Εσκεφτήκετε όμως ποιος έφκαλεν τες πάσες του Ισραηλινού; Εν καλά που αθθυμάστε, εν ο Ρέζεκ (μια γλυτζά σεντρούα που δεξιά τζαι μιαν κκελλέ-πάσα πάρε-βάλε). Άρα η υπόθεση έσιει τζαι δεύτερο μέρος: «αν ήταν ο Ρέζεκ κορυφή τζαι αν ο Ιτζχάκι έφκαλλεν τόσον καλή σέντρα ή έκαμνεν τόσον καλή κεφαλιάν-πάσα»… Εννοείται ότι προτιμώ να έχω τον Ρέζεκ κορυφή, βάσει αποτελεσμάτων, αλλά, όπως πάντα, θωρούμεν τζαι την άλλη πάνταν του σελινιού.

Τσαγγάρης ο σούππερ σταρ

Πολλή παραπάνω συζήτηση αναλώθηκεν στον μαύρον τον κοράζινον. Τούντο πράμα φέτος εκατάντησεν κουραστικόν, ειδικά λόγω της στάσης του συγ-κοπ-ελίστικου κατεστημένου, που εν πα να παίζουμεν με την Αγιάνναπαν, έσιει κάτι να σχολιάσει για τη διαιτησία που πάντα ευνοεί την Ανόρθωση. Το πώς, μόνον οι ίδιοι το καταλάβουν τζαι μόνο στο κοινό τους βρίσκουν πρόθυμα φκια.

Ο Μάριος Τσαγγάρης λοιπόν, εφάνηκεν αντάξιος του Τράττου. Εκατάφερεν να έχουν τζαι οι δκυο ομάδες παράπονα που λλόου του. Το βασικόν πρόβλημαν για ακόμα μια φοράν ήταν η ανομοιομορφία στες αποφάσεις. Διότι κ. κοράζινε μου, εγίναν πολλά πιο σκληρά φάουλ πριν το πρώτο φάουλ που έκαμεν ο Αλέξα τζ’ έφκαλες του τζίτρινη. Ή ο Ντεντέ (για να δούμεν τζαι την άλλη μερκά του σελινιού) εμπόρεν να γλυτώσει τη δεύτερη τζίτρινη, αφού το φάουλ στο 89’ εν ήταν τζαι τόσον σκληρόν. Για το ανύπαρκτο φάουλ για το οποίον ο Σιέλης έφαεν δεύτερη τζίτρινη, εν χρειάζεται να επεκταθώ.

ΜΑΧΗΤΕC στα δύσκολα

Ποτζεί ποδά, με τες κατάρες που μας βάλλουν οι χαππακωμένοι χωραΐτες, πάμεν στο κρατικό στάδιο χωρίς Αλέξα, Σιέλη τζαι Βαλβέρντ (ή Βαλβερδέ). Λείπει τζαι ο Λαμπάν, άρα οι επιλογές μας στο κέντρον δκυο ένι: Σκοπελίτης τζαι Οχαγιόν. Εχάσαμεν τζαι τον Μπόα, άρα επιλογή στο αριστερόν άκρον της άμυνας δεν υπάρχει, οπότε το λογικόν είναι να κληθούν Κόλιν τζαι Άντιτς να παίξουν στα πλάγια της άμυνας. Τζαι πορτάρης ο Μάστρου, ο οποίος επήεν καλούτσικα έναν ημίχρονο προχτές.

Τούτα εμάς βέβαια εν μας πτοούν. Αντιθέτως πεισμώνουν μας. Γιατί θωρούμεν τον τατσίζικον πόλεμον που έστησεν η κατ’ εξοχήν ευνοημένη από το κατεστημένον ομάδα της Κύπρου τζ’ έχουμεν έξτρα κίνητρο να τους κουπανήσουμεν πάλε. Πέρσι ελείπαν μας εφτά βασικοί τζ’ εδέρναμεν 2-0 στο κάρτο. Είμαστεν η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, είμαστεν Βαρωσιώτες, εν ήβραμεν τίποτε έτοιμο τζ’ είμαστεν μαθημένοι στα δύσκολα.

ΥΓ.1: Επιβεβαιωθήκαν τζαι οι φήμες ότι οι λαστιχάρηες εν θα μας δώκουν τα εισιτήρια που μας αναλογούν για να πάμεν στο κρατικό στάδιο. Πωρώστε μας τζ’ άλλο. Να δω νάμπου να λαλείτε άμαν σας καουρτίσει ο Φοίνικας το Σάββατο το μεσομέρι. Είσαστεν άξιοι να φταίξετε τα «χωρκάτικα» τατουάζ του Λαβόρδε τζαι το «ντεμοντέ» μούσι του Ρέζεκ.

ΥΓ.2: Συγκινητική η χορογραφία κατά την είσοδο των ομάδων στο προχτεσινό ματς με τους κλαίοντες, οι οποίοι είχαν τζαι πανό «ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» τζαι εφωνάζαν «πουλημένοι είναι όσοι…». Η επιστήμη ξανασηκώνει τα σιέρκα ψηλά.

ΥΓ.3: Χατζηλιασή, τέσσερις τζαι πόψε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ