Πολύ δύσκολα μένει ο Πάους, οι σκέψεις Πουλλαϊδη, η άποψη «Φράγκι» και στην μέση ο κόσμος…

Αν και προ μηνών φαινόταν σίγουρη και δεδομένη η ταυτόχρονη παραμονή των Πάους και Λέουβεν στην Ανόρθωση τις τελευταίες εβδομάδες το σκηνικό διαφοροποιήθηκε κατά πολύ και μάλιστα αυτό που βγαίνει προς τα έξω από διάφορους κύκλους είναι ότι θα αποχωρήσει ο προπονητής Άντρε Πάους και θα παραμείνει στο πόστο του ο τεχνικός διευθυντής Τεντ Φαν Λέουβεν! Η ιστοσελίδα μας όπως πληροφορείται από ανεπίσημους κύκλους, οι σχέσεις μεταξύ των δύο Ολλανδών δεν είναι και οι καλύτερες. Γκρινιάζουν μεταξύ τους και όπως έχουμε μάθει, ούτε καλημέρα δεν λένε…

Ο Λέουβεν πιστεύει ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ ο Πάους και ο δεύτερος πιστεύει ότι ο πρώτος τον άφησε εκτεθειμένο με τις επιλογές του (λιγοστές και κάποιες εξ αυτών αποτυχημένες) και για αυτό τον λόγο η ομάδα εκτός απρόοπτου θα μείνει… χωρίς Ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τα «γερά» χαρτιά των αποφάσεων στην «Κυρία» λαμβάνονται από τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαϊδη και τον Φραγκέσκο Χατζήμιχαηλ. Ο πρόεδρος βλέπει τους Ολλανδούς να διαφωνούν, αλλά φαίνεται να προτιμά την παραμονή του Λέουβεν. Το ίδιο συμμερίζεται και ο «Φράγκι» που ψηφίζει Λέουβεν δαγκωτό και ήδη άρχισαν δουλειά μαζί για το κτίσιμο της νέας Ανόρθωσης.

Ο κόσμος της «Κυρίας» όμως, όπως βλέπουμε και στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τάσσεται υπέρ της παραμονής του κ.Πάους και ως επί των πλείστων θέλουν απομάκρυνση του Λέουβεν, επειδή έχουν την άποψη ότι ο Ολλανδός κόουτς τα πήγε πολύ καλά με βάση τις επιλογές που είχε στο ρόστερ.

Εν ολίγοις, το σενάριο να παραμείνουν και οι δύο Ολλανδοί φαίνεται δύσκολο έως αδύνατο με τον Πάους να φαντάζει το φαβορί και παράλληλα να παραμείνει ο Λέουβεν. Υπάρχει και το σενάριο να αποχωρήσουν και οι δύο, επειδή ο κ.Πουλλαϊδης (αν και γουστάρει Λέουβεν) είναι και λίγο ενοχλημένος από την στάση του τεχνικού διευθυντή, που προ μηνών του έστειλε το μήνυμα για συμφιλίωση με Πάους, αλλά όπως φαίνεται και στην πράξη, δεν έβαλε κανείς νερό στο κρασί του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ