Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς; (Σενάριο εντεκάδας)

Με πολλές απουσίες υποδέχεται τον Απόλλωνα η Ανόρθωση στον αυριανό αγώνα που ως γνωστόν ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Δημητρίου και που αρχίζει στις 17:00

Ο Αντρέ Πάους δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χόλκερσον, Αμπουρτζάνια, Κάλβο, Σερράν Πόλο ενώ ο Μαϊσουράντζε μάλλον δεν προλαβαίνει. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λαΐφη με την ελπίδα ο πολυσύνθετος νεαρός ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης τρίξει τα δόντια και δώσει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Έτσι γεννιούνται πολλά ερωτηματικά όσο αφορά τον καταρτισμό της εντεκάδας από τον ολλανδό τεχνικό. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καμίνσκι. Στο δεξί άκρο ο Δημητρίου και στο αριστερό ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνα και εν τη απουσία του Χόλκερσον, δυο μη κεντρικοί αμυντικοί …οι Μάκος και Άντιτς αναμένεται να καλύψουν την θέση.

avraam-andreou

Στο χώρο του κέντρου πολλά θα εξαρτηθούν από την παρουσία ή όχι του Λαΐφη. Στο ενδεχόμενο που αυτός απουσιάσει τότε ο Χρίστος Μαραγκός θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ. Πιο μπροστά και με την απουσία του Αμπουρχάνια, οι Ανδρέου και Εντέ αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού σε ένα άκρως επιθετικό σύστημα.

Στην επίθεση η τριάδα βάσει και των πιο πάνω αναμένεται να αποτελείται από τους Αβραάμ – ή τον Κυριάκου σε περίπτωση που ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις – και Μακρή στα δυο άκρα και τον Ίσμα στην κορυφή.

Οι πολλές απουσίες αναγκάζουν τον Αντρέ Πάους να προβεί για άλλη μια φορά σε αλχημείες. Το ρόστερ ήταν από την αρχή μικρό κάτι που δυσκόλευε το έργο του προπονητή πολύ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ