Μπορούσαμε τη νίκη

Μπορεί η Ανόρθωση να είχε τις πρώτες τις βαθμολογικές απώλειες μετά από εννέα σερί νίκες, όμως και οι ισοπαλίες στα ντέρμπι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η “Κυρία” εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ΑΠΟΕΛ.

Από τον αγώνα της με την ΑΕΛ, έδειξε πως θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τη νίκη. Μετά την κόκκινη που δέχθηκε ο Βαλεντίνος Σιέλης (θα έπρεπε να ελέγξει τα νεύρα του καθώς πήρε δύο κίτρινες σε μικρό χρονικό διάστημα) αλλά και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αντιδράσαμε πολύ καλά έστω και με το αριθμητικό μειονέκτημα και πλησιάσαμε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, με πρωταγωνιστή τον Μπαράκ Ιτζχάκι.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός πλησίασε αρχικά στο γκολ με κεφαλιά που δεν… χανόταν, ενώ στη δεύτερη του προσπάθεια προ κενής εστίας έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά, δεν μπόρεσε απλά με προβολή να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα.

Αυτές οι δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες δείχνουν πάρα πολλά. Η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει, όμως λόγω ατυχίας δεν έφτασε σε μια ακόμη νίκη.

Πλέον με το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παρουσιαστούμε εξίσου σοβαροί. Τα κενά των Αλέξα και Σιέλη είναι σημαντικά, όμως καλύπτονται καθώς υπάρχουν ισάξιες λύσεις στον πάγκο.

Το ανησυχητικό είναι στην περίπτωση του Βαλβέρδε. Ο Μάστρου όμως, είναι ταλαντούχος και αν χρειαστεί θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ