Που ήταν ο Αντρέ(ου);

Δεν ήταν αμέτοχος ευθυνών για το χθεσινό στραβοπάτημα ο Αντρέ Πάους, ο οποίος δε δικαιώθηκε για τη χρησιμοποίηση όλων των επιθετικογενών ατού από το ξεκίνημα του αγώνα. Εύκολο να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αλλά και εύκολο να κρίνουμε για παράδειγμα ότι δε θυμόμαστε πότε ο Εντέ έβγαλε χωρίς αγκομαχητά ολόκληρο 90λεπτο. Πόσο μάλλον όταν συμπλήρωσε περιορισμένο αριθμό προπονήσεων τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Ολλανδός έριξε στον αγώνα αντί του Κάλβο τον Γκαρσία ο οποίος προερχόταν από αποχή λόγω τραυματισμού και ο οποίος δεν αποτελεί έκπληξη ότι δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Αντίθετα, στον πάγκο έμεινε ο Αδάμος Ανδρέου, ποδοσφαιριστής που έδειξε θετικά χαρακτηριστικά στον αγώνα με την ΑΕΚ, μοιράζοντας ασσίστ λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Μόνο σπασμωδική μπορεί να χαρακτηριστεί η είσοδος στο 88ο λεπτό δύο ποδοσφαιριστών, σε μια κίνηση που θύμισε την έξοδο στο «Δασάκι» όπου δεν έγινε καμία αλλαγή. Η διαφορά είναι στο ότι τότε ο Ολλανδός είχε αναφέρει ότι οι πρώτοι έντεκα έδειχναν καλό πρόσωπο και συμφωνήσαμε, κάτι που δε μπορούμε να πράξουμε για τη χθεσινή εμφάνιση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ