Άξιον απορίας

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Λίγες ώρες μετά τα τραγικά γεγονότα στο Γ.Σ.Π. και να πλανάται στη σκέψη μου ο κίνδυνος του ελληνικού GREXIT, προσπαθώ να αναλύσω τα γεγονότα στο μυαλό μου και να αντιληφθώ προς τα πού βαδίζουμε και για ποιο σκοπό γίνονται τόσα «λάθη».

Είναι άξιον απορίας γιατί η Κ.Ο.Π. δεν βάζει φρένο στο εξευτελισμένο κυπριακό ποδόσφαιρο, γιατί η κοινή λογική λέει ότι σε περίπτωση ενός αποκλεισμού των κυπριακών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και της εθνικής από τα ανάλογα κύπελλα, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να διώξουμε επενδυτές και να μηδενίσουμε την πιθανότητα να ξαναδούμε ξένους παίχτες στο νησί μας, αφού δεν θα υπάρχει πλέον το κίνητρο.

Όσο και να πλουτίζουν τώρα με τα «ανθρώπινα λάθη τους», πρέπει και οι ίδιοι να καταλάβουν πως ο χρόνος τους τελειώνει. Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο πλέων και σε τέτοια περίπτωση θα γυρίσουμε στη δεκαετία του εξήντα όπου είχαμε 2 πρωταθλήματα, για να μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι!! Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν φταίει η συγκεκριμένη ομάδα (ονόματα δεν λέμε), αλλά η δική μας (του κύπριου φιλάθλου και όλων των διοικήσεων, όλων των υπολοίπων ομάδων) νοοτροπία να καταπολεμήσουμε την σαπίλα και την διαφθορά, λες και έχουμε εμείς το οποιοδήποτε όφελος από το πρωτάθλημα της μπανανίας.

Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να δω τον αποκλεισμό μας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλω να δω τα πρόσωπα συγκεκριμένων ανθρώπων του ποδοσφαίρου και του πολιτικού χώρου πως θα αντιδράσουν, θέλω να δω αντίδραση προέδρου συγκεκριμένης ομάδας που θα σταματήσει να τσεπώνει λεφτά που την UEFA.

Ας μας αξιώσει ο Θεός να τα δούμε!! «ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»!!!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ