Άλλο να κερδίζεις και άλλο να σου κερδίζουν‏‎

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Καλημέρα σε όλο τον ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΟ κόσμο σε όλα τα μέρη της γης. 

Επειδή για κάποιους απο εμάς ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα και πιστεύω ότι όσοι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ πηγαίνουν ακόμη στο γήπεδο, σίγουρα κρατάνε μέσα τους άσβεστο το πόθο της Επιστροφής, δεν υπάρχει κανείς “κυριε” κωστάκη, “κύριοι” της βρωμιάς που λέγεται κοπ, “κύριοι” με τα μαύρα γιατί έτσι γουστάρετε να φοράτε αυτο το χρώμα, που να μπορεί να σβήσει το “κύμα απο τη θάλασσα”. Όσο και να προσπαθείτε ο κόσμος βλέπει, ακούει, κρίνει, και σίγουρα είναι σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του. Φτάνει λοιπόν. Καταφέρατε να μας αηδιάσετε αλλα δεν θα καταφέρετε να μας δίωξετε απο το γήπεδο, απο την ομάδα μας, απο την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ γιατι πολύ απλα δεν ξέρετε τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις για εμάς!
Η διαφορά μας λοιπόν εχτώς απο το ότι έχουμε αξίες, είναι αποελ μας ότι εμεις μάθαμε, στην πορσφυγιά, στις κακουχίες και στα δύσκολα, επομένως μάθαμε και να χάνουμε, σε αντιθεση με εσένα που ούτε να κερδίζεις δεν ξέρεις. Μαζευτείτε λοιπόν στη πόλη σας και γιορτάστε ακόμη ένα “πρωτάθλημα” όπως σας αρέσει να το χαρακτηρίζετε. Γιατι εκέι που φτάσαμε εμείς δεν θα τα καταφέρετε να φτασετε ΠΟΤΕ. Ας μην ξεχνιώμαστε… ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ αποελ ΓΑΛΛΙΑ. Όσοι και να είστε οι φίλοι του αποέλ, πρέπει να γνωρίζεται ότι μια μέρα οι θέσεις στα γήπεδα σας θα είναι άδειες. Γιαυτό κάντε ότι είναι να κάνετε λίγο γρήγορα να τελειώνουμε. Όλοι ξέρουμε πόσο μας φοβάστε και εσείς και όλοι. 
Με την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ καποιοι έμαθαν να ζούν, να πολεμούν και να αγαπούν. Αξίζουν κάτι καλύτερο απο αυτό που τους δίνετε. 
Υ.Γ: Οσο και να πολεμάτε τους MAXHTEC είναι οι πιο αξιοπρεπείς οπαδοί και μπράβο! Καλώ όλο τον κόσμο να σμίξει τη φωνή του με αυτούς και να κάνουν το κάθε παιχνίδι καμίνι. Για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΩΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ! !
Με εκτίμηση, 
Ανδρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ