Λέβι: «Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του τόνισε πως είναι ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι, στην διάσκεψη τύπου μετά το παιγνίδι με την ΑΕΛ. Ο Ισραηλίτης τεχνικός ανέφερε πως ήταν δύσκολη η προσπάθεια μας στο σημερινό παιγνίδι και πως βλέπουμε μπροστά για την συνέχεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις Λέβι:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν δύσκολη η προσπάθεια μας ακόμα και όταν προηγηθήκαμε με 1-0, αλλά και μετά που μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Κάποιες στιγμές αμυνθήκαμε καλά όμως δεν κρατήσαμε όπως έπρεπε και έτσι ήρθε η ισοπαλία. Από το σημείο που μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές βρήκαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Κάποιες φορές σκοράρεις κάποιες αστοχείς, δυστυχώς αστοχήσαμε. Περάσαμε ένα δύσκολο αγώνα και βλέπουμε μπροστά. Εύχομαι ότι καλύτερο στον κ. Κόστα και στην ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είσαι δυνατός για να περνάς τέτοιες καταστάσεις. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου». 

Σε ερώτηση για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε:

«Ο τερματοφύλακας ήταν τραυματίας, κάναμε αλλαγή στο ημίχρονο, μετά δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα και έκανα αμέσως αλλαγή. Όταν έχεις μια αλλαγή δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Στο γήπεδο υπήρχαν χιλιάδες και ο καθένας θα έκανε κάτι διαφορετικό. Εγώ έκανα αυτό που πίστευα ότι ήταν πιο σωστό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ