Τα δεδομένα με Λαΐφη

«Can I have two Laifis?» ήταν η ατάκα που πέταξε ο Άντρε Πάους μετά το Ανόρθωση-Εθνικός, όταν χρησιμοποίησε τον Λαΐφη στα μπακ και οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν γιατί δεν τον έβαλε στο κέντρο. Αυτό και μόνο, δείχνει πόσο απαραίτητος είναι ο Κύπριος, διεθνής παιχταράς στην ομάδα, ειδικά όταν φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς και οι παίχτες είναι φορτωμένοι με αγωνιστικά λεπτά και κούραση.

Ως ευκαιρία για ξεκούραση του ποδοσφαιριστή, χαρακτηρίζεται από επίσημα χείλη η μη συμπερίληψη του Κωνσταντίνου στην αποστολή του αγώνα με τον Ερμή. Οι πληροφορίες που θέλουν τον παίχτη να επισκέπτεται ιατρικό κέντρο στο εξωτερικό επιβεβαιώνονται ως ένα πιθανό ενδεχόμενο, που θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρας. Απ’ εκεί και πέρα, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι με τη συντηρητική αγωγή που ακολουθεί ο παίχτης θα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όπως είχε γίνει και με άλλες περιπτώσεις φέτος (Λαΐφης ξανά, Νούχου).

Σε ότι αφορά τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, εάν ο παίχτης δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και υπάρχει το πράσινο φως των ιατρών θα είναι στη διάθεση των προπονητών. Είναι κάτι που θα βλέπει το προπονητικό τιμ βδομάδα με βδομάδα, όπως μας αναφέρθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ