Αγωνιστική που θα κρίνει πολλά… (σενάρια)

Η αγωνιστική αυτή μπορεί να θεωρηθεί από τις πιο κρίσιμες όσο αφορά την προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχας θέσης. Το γεγονός ότι οι τέσσερις ομάδες οι οποίες βρίσκονται πιο ψηλά από την Ανόρθωση στη βαθμολογία αγωνίζονται μεταξύ τους, είναι δεδομένο ότι κάποιες απ’αυτές θα έχουν απώλειες και η ομάδα μας θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί παίρνοντας το τρίποντο απέναντι στον Ερμή.

Δεδομένου ότι η Ανόρθωση θα πάρει το δύσκολο τρίποντο στο “Αμμόχωστος” τότε η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

  • ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Εάν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ τότε η Ανόρθωση θα ξεπεράσει την Ομόνοια στην βαθμολογία κατά ένα βαθμό. Εάν το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο, τότε θα υπάρχει ισοβαθμία με την Ομόνοια και συνάμα θα μειωθεί η διαφορά από τους γαλαζοκίτρινους στους πέντε βαθμούς. Σε περίπτωση που κερδίσει η Ομόνοια, τότε η διαφορά μας από τους πράσινους θα παραμείνει στους δύο βαθμούς αλλά θα μειωθεί στους τέσσερις από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

  • ΑΕΚ – Απόλλων

Με νίκη του Απόλλωνα ή ισοπαλία, υπάρχει η πιθανότητα η ομάδα μας να ανέβει δύο θέσεις και να εδραιωθεί στην τρίτη θέση (εάν κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την Ομόνοια) καθώς η ΑΕΚ έχει ένα μόλις βαθμό περισσότερο από την Ανόρθωση. Σε περίπτωση νίκης της Λαρνακιώτικης ομάδας και νίκης ή ισοπαλίας της Ομόνοιας, τότε η ομάδα μας θα παραμείνει στην πέμπτη θέση.

Παρ’όλα αυτά, το μόνο που θα πρέπει να υπάρχει στο μυαλό μας είναι η νίκη απέναντι στον Ερμή ως πρώτιστος στόχος και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Η νίκη αύριο θεωρείται μονόδρομος και σημαντική ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ