Το πλάνο του αντιπάλου

Αντιμέτωποι λοιπόν με την Α.Ε.Λ, την ομάδα που πέρσι κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή 44 χρόνια μετά, μπορεί να πέρασαν λίγοι μήνες από τότε αλλά οι ομοιότητες της ομάδας εκείνης με αυτή που έχουν τώρα είναι λίγες.

Άλλαξαν προπονητή, έχασαν από την συμπαγή αμυντική λειτουργία που ήταν το όπλο τους ενώ επιθετικά είναι λίγο πιο κάτω από πέρσι. Προπονητής τους πλέον ο Ζόρζε Κόστα με διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία από τον Πάμπο Χριστοδούλου κάτι το οποίο φάνηκε περίτρανα  στο πρόσφατο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Με την επιστροφή Ουόν, ο Ζόρζε Κόστα αναμένεται να παρατάξει την περσινή αμυντική τετράδα με Καρλίτος αριστερά, Αιρόσα δεξιά και Ντόσσα Τζούνιορ και Ουόν κεντρικούς αμυντικούς. Με την δεδομένη απουσία του Μιγκέλ το τρίο του κέντρου θα θυμίζει και  αυτό περσινή ΑΕΛ καθώς τον Ντεντέ και τον Μπεμπέ θα πλαισιώσει ο Κύπριος διεθνής Μάριος Νικολάου. Ένας πρώην θα ηγείται της επίθεσης των Λεμεσιάνων και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Κωνσταντίνου  τον οποίο θα πλαισιώνουν  οι ακραίοι  Εντμάρ και Άντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ