Μαρίνος Μήτρου: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας, να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει”

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας anorthosis24.net ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Μαρίνος Μήτρου μας ενημέρωσε για τα τελευταία νέα της προπόνησης, αλλά και για το επόμενο πολύ σημαντικό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

“Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται κανονικά. Το πρωί πραγματοποιήθηκε προπόνηση με ψιλόβροχο μάλιστα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά πλην του Σεράν που δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου και Λαΐφη ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Κάποιες ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Εντέ και απεχώρησε. Και για τους δυο τελευταίους περισσότερα θα μπορούμε να πούμε αύριο το πρωί, στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση”.

“Ιακοβένκο και Γκαρσία ακολουθούν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, χρειάζονται ωστόσο ακόμα χρόνο. Μετά από μεγάλη αποχή, πρέπει να προλάβουν το επίπεδο και των συμποδοσφαιριστών τους. Η προπώληση πάει αρκετά καλά, υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε την σημαντικότητά του”.

“Ο κόσμος θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει. Πάντα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την συμπαράσταση του κόσμου μας σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον θέλουμε έτσι όπως ήταν στον τελευταίο μας αγώνα με την ΑΕΚ. Για άλλη μια φορά υπενθυμίζω ότι για την ευκολία των φίλων της Ανόρθωσης, υπάρχει το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων, eisitiria.anorthosisfc.com.cy”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ