Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ: Απόφαση για αύξηση των ομάδων

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].


Θα ήθελα να σχολιάσω (έστω και λίγο καθυστερημένα) την απόφαση για αύξηση των ομαδων..
Φυσικά και δεν συμφωνεί κανείς αλλά τελικά αυτή η απόφαση υπερίσχυσε. Μόνο εδώ μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Δίκαια ασκείται κριτική και στην Διοίκησή μας γιατί “φοβήθηκε” να πει οχι. Όμως ‘οπως και στις πλήστες περιπτώσεις το πάνω χέρι το έχει ο κόσμος και κανένας άλλος! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιά ομάδα απο τις μικρές μπορεί να αντεπεξέλθει στα “νέα” οικονομικά δεδομένα και καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο όλων των μεγάλων ομάδων να κάνουν οτι έκαναν και φέτος.


Δεν θα σχολιάσω αν έπρεπε να περάσει η κάρτα φιλάθλου ή όχι αλλά όταν ο κόσμος αντέδρασε, έβαλε πίεση και όλοι υποχώρησαν! Οπόταν εγώ προτείνω σε όλους τους φιλάθλους να μην “πατήσουν” σε κανένα γήπεδο μικρής ομάδας τη νέα χρονιά! Τότε θα δούμε τι οικονομικό όφελος θα έχουν στα μεταξύ τους παιχνίδια οι μικρές ομάδες και αν τους συμφέρει το πρωτάθλημα με 14 ομάδες ας το συνεχίσουν! Έτσι κ’ αλλιώς τα πλείστα γήπεδα είναι άθλια από όποια οπτική γωνία και αν τα εξετάσεις..
 
Επίσης δεν ξέρω αλλά… το πρόσεξε και κάποιος άλλος οτι η Δυτική κερκίδα στο ματς με την αεκ είχε τρομερό παλμό; Λόγω οργανωμένων φυσικά. Γιατί να μην βρίσκονται πάντα εκεί; Δίνουν φοβερή ώθηση σε όλο τον κόσμο ο οποίος σπρώχνει την ομάδα!

 
Ευχαριστώ,

Αιώνιος Μαχητής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ