Όλα για το μεγάλο παιχνίδι – Σενάριο εντεκάδας

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς δίνει αύριο η Ανόρθωση εντός έδρας. Η ομάδα της ΑΕΚ ήταν η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και αν είχε την στόφα του πρωταθλητής θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι θα είχε περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου παρά οι δυο πρωτοπόροι Απόλλων και ΑΠΟΕΛ.

Προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα λένε ότι το σκορ περισσότερο αδικεί τους Λαρνακείς. Όπως και να χει η Ανόρθωση φέτος απέδειξε ότι είναι ικανή και για το καλύτερο και αυτό είναι που θα επιδιώξει ο Αντρέ Πάους αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα του παιχνιδίου.

Έτσι ο Ολλανδός προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Τόμας Καμίνσκι. Η απουσία του Δημητρίου λόγω καρτών επαναφέρει τον Άντιτς – μετά από ένα μήνα – στο βασικό σχήμα ως δεξής αμυντικός ενώ στο αριστερό άκρο παραμένει σταθερά ο Ράζακ Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας ο Χόλκερσον θα έχει παρτενέρ κατά πάσα πιθανότητα τον Μάκο.

laifis34

Στο χώρο του κέντρου βέβαια θεωρείται η παρουσία του Μαϊσουράτζε ενώ στήριγμα του θα είναι ο Λαΐφης. Εικάζουμε πως ο τραυματισμός του δεν είναι ικανός να τον θέσει εκτός μάχης και ως εκ τούτου ο Αντρέ Πάους που είναι άριστος γνώστης της αναγκαιότητας της παρουσίας του Κωνσταντίνου στο χώρο του κέντρου – άλλωστε αυτός του έδωσε πρώτος τον ρόλο – θα τον ρίξει στο παιχνίδι πάραυτα. Σε περίπτωση όμως που οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς δεν … ησυχάζουν, έτοιμος είναι πάντοτε ο Χρίστος Μαραγκός. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γκιόργκι Αμπουρτζάνια.

Στην επίθεση η τριάδα που έφερε την μεγάλη νίκη στο Τσίρειο με 1-3 θα έχει μια αλλαγή αφού ο Κάλβο είναι εκτός αποστολής λόγω καρτών. Έτσι στα άκρα αναμένεται να βρίσκονται Εντέ, Μακρής και στην κορυφή ο Ίσμα Γκονσάλβες. Στις ελάχιστες πιθανότητες που δεν θα θέσουν τον Εντέ στο αρχικό σχήμα, έτοιμος από κάθε πλευρά είναι ο Ανδρέας Αβραάμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ