Νίκη Ευρώπης, νίκη αποδείξεων

Μετά από την ήττα της ομάδας από την Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την επίσκεψη του προέδρου Χρήστου Πουλλαΐδη στα αποδυτήρια, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έδωσαν τον όρκο για τους 7 τελικούς που απέμεναν και που θα οδηγήσουν την Ανόρθωση στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς αφού η «Μεγάλη Κυρία» πέρασε από το Τσίρειο με επιβλητικό τρόπο διαγράφοντας μάλιστα ένα παιχνίδι ή αν προτιμάτε ένα τελικό από το «καλεντάρι» και έτσι απομένουν ακόμη έξι.

Για να έχει αντίκρισμα το σπουδαίο διπλό της 4ης Απριλίου πρέπει να ντουμπλαριστεί με νίκη στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Ναό». Μια νίκη που αν επιτευχθεί θα βάλει για τα καλά την «Κυρία» στο κόλπο της 3ης θέσης, θέση η οποία εξασφαλίζει απευθείας έξοδο στην Ευρώπη και που εξυπακούει σημαντικά οικονομικά αλλά και αγωνιστικά οφέλη.

Επιπλέον θα βάλει πίεση προς την αντίπαλό της να κυνηγήσει τον θεσμό του κυπέλλου παρά το σκορ του πρώτου αγώνα 2-2 μιας και η 3η θέση δεν θα είναι καπαρωμένη και σε απόσταση ασφαλείας αφού η Ανόρθωση πλησιάζει στον πόντο την 3η θέση, ενώ καραδοκεί και η Ομόνοια.

Ας ευχηθούμε, ο Αντρέ Πάους να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα του το ίδιο έτοιμη όσο τις άλλες φορές που υπήρχε διακοπή και η «Μεγάλη Κυρία» πανηγύρισε το τρίποντο με την επανέναρξη των αγνωστικών υποχρεώσεων.

Η νίκη θα σημαίνει πολλά και ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα κάνει τα πάντα να δώσει δυναμικά το παρόν του και να ωθήσει τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης σε άλλη μια μεγάλη νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ