Και στο τέλος κερδίζει ο… Τιμούρ!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η φετινή συνάντηση της φουτσαλικής ομάδας με ένδοξες ποδοσφαιρικές μορφές του παρελθόντος, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ζευγαρώνει τις κατακτήσεις του νέου θεσμού. Ο καραφλός δεν ξέχασε την τέχνη του σκοραρίσματος και με χατ-τρικ στον τελικό πλαισιωμένος από τους Πούννα, Φώτη, Παμπόρη, Καραγιάννη και Παναγή, πήρε τη νίκη με 6-2 απέναντι σε μέλη της φουτσαλικής ομάδας. Τα άλλα τρία γκολ της νικήτριας ομάδας των «μπλε» πέτυχαν οι Φώτη (2) και Καραγιάννης.

legends-timur2

Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα του Τιμούρ τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην ομάδα των Άντρου Παναγιώτου, Χρίστου Κοτσώνα, Λουκά Λουκά, Φοίβο Βραχίμη και Σπύρο Καστάνα, με την έκβαση του αγώνα να αποφασίζεται στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική ροή του αγώνα ο Κώστας Φώτη είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, για να ισοφαρίσει ο Άντρος Παναγιώτου. Με δύο αποκρούσεις του Μιχάλη Παμπόρη, η ομάδα των «μπλε Legends» ήταν και η νικήτρια.

legends-telos

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε το τραγούδι «Χώμα που περπάτησα» το οποίο τραγούδησαν αγκαλιασμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές της αποψινής εκδήλωσης, όπως άλλωστε μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ