Ο Κότο, ο Μαρκ, ο Αγγέλοφ και ο Φοδέριγχαμ!

Με αφορμή προηγούμενο άρθρο που αφορούσε την τελευταία εντός έδρα νίκη επί της ΑΕΚ, πλην της φετινής, το anorthosis24.net έψαξε και σας παρουσιάζει την πορεία τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην εν λόγω αναμέτρηση και δε φοράνε πλέον τα κυανόλευκα της Αμμοχώστου.

Κάρλες Κότο Παγιές
Κάρλες Κότο Παγιές

Ο βραχύσωμος Ισπανός ακραίος επιθετικός που ήρθε στην Κύπρο ως επιλογή του Γκιγιέρμε Όγιος, φεύγοντας από την Ανόρθωση έπαιξε ποδόσφαιρο για μια διετία στη Γεωργία και πιο συγκεκριμένα τη Διναμό Τσίμπιλι. Εκεί πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα τη διετία 2012-2013 πριν μετακομίσει στη Λευκορωσία και τη Διναμό Μινσκ όπου είχε ένα μάλλον αποτυχημένο πέρασμα. Το 2014 ξεκίνησε τη χρονιά στο Ουζμπεκιστάν για να μετακομίσει λίγο αργότερα στο Σαν Μαρίνο όπου και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 22 συμμετοχές.

Μάρκο Λουμπίνκοβιτς
Μάρκο Λουμπίνκοβιτς

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακόμα διερωτόμαστε γιατί έφυγε από την Ανόρθωση μιας και το 6μηνο πέρασμά του στο δεύτερο μισό της διετίας 2010-2011, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μετά την αποπομπή του από τον Στάνιμιρ Στόιλοφ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Βοιβοντίνα για να ολοκληρώσει τη χρονιά στην Κίνα και την γνωστή μας Τσιαντούν Γιατάι, όπου πουλήθηκε ο Ρέζεκ. Ακολούθως αγωνίστηκε για δύο χρονιές και πάλι στην πατρίδα του στιν Ραντ Βελιγραδίου και την Ρατνίσκι Νις, ενώ τη δεδομένη στιγμή είναι χωρίς ομάδα.

Στάνισλαβ Αγγέλοφ
Στάνισλαβ Αγγέλοφ

Άλλος ένα ποδοσφαιριστής με άδοξο τέλος στη θητεία του στην Ανόρθωση και ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις χάρη στην ακρίβεια και ορθότητα των μεταβιβάσεών του. Έπαιζε με την ίδια άνεση ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως κεντρικός μέσος, παρόλο που η φυσική του θέση ήταν η δεύτερη και στην οποίαν προωθήθηκε με την πάροδο του χρόνου. Μετά από δύο γεμάτες χρονιές στην Βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, «κρέμασε» τα παπούτσια.

Μαρκ Φοδέριγχαμ
Μαρκ Φοδέριγχαμ

Ένας από τους πιο τρελούς και πιο παθιασμένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» την τελευταία εξαετία, με επίσης άκομψη απομάκρυνση όντας εκτός πλάνων του Στόιλοφ. Αγωνίστηκε για 2 χρόνια στις Σκωτσέζικες Λίβινγκστον, Ντανί και Ρος Κάντρι, ενώ τη δεδομένη στιγμή αγωνίζεται με τα χρώματα της Φούλαμ στην Τσάμπιονσιπ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ