Ντέρμπι και στο φούτσαλ

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται αυτή την εβδομάδα η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Παρασκευή 30/11/2012 την πρωτοπόρο ομάδα του Αετού Γαλάτας, με την ομάδα μας να χρειάζεται επιτακτικά την νίκη για να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Δίχως κανένα απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η  προπόνηση. Έτσι πέραν του τραυματία Ανδρέα Μάμα ο οποίος θα μείνει παροπλισμένος για ακόμη ένα μήνα, ο προπονητής κ. Προδρόμου θα στερηθεί και των υπηρεσίων του τιμωρημένου Κούννα. Ωστόσο παρά τις δύο σημαντικότατες απουσίες, το παθός και η πίστη των φουτσαλιστών μας για νίκη είναι ακλόνητα και σταθερά.

Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους της και με τη βοήθεια του κόσμου, το έργο της θα είναι ακόμα πιο εύκολο. Ας σπρώξουμε λοιπόν την ομάδα μας να κατακτήσει τον τίτλο με την παρουσία μας στο γήπεδο. Οι φουτσαλιστές μας δείχνουν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους και η παρουσία μας δίπλα τους είναι ένας τρόπος εκτίμησης και αναγνώρισης της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από την ομάδα του κ.Προδρόμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ