Πουλλαΐδης: «Μας έβλεπαν με ειρωνεία αλλά τώρα μας φοβούνται»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, χθες, στο εστιατόριο Φάληρο (περιοχή Κάππαρη) στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας της Βαρωσιώτικης ομάδας ,υπό την αιγίδα του προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Πουλλαΐδη. Όλα τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ του Σωματείου.

Το παρών τους έδωσαν παλιοί και νέοι. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Γεώργιος Ζέμπασιης, Τοφής Χριστοφής, Γιάννης Μέρτακκας και Νικόλας Γεωργίου. Εκεί ήταν και ο προπονητής της ομάδας, Άντρε Πάους μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Τεντ Φαν Λέουβεν. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παρευρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Λαϊφης, ο Ανδρέας Μακρής, ο Δημήτρης Οικονόμου αλλά και ο Αμπουρχάνια. Όλοι μαζί, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη οικογένεια.

Ο κ.Πουλλαίδης πήρε το βήμα και δήλωσε: «Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί ,αυτό το οικοδόμημα εμπνέει υγεία και μας ζηλεύουν. Μας έβλεπαν με ειρωνεία αλλά τώρα μας φοβούνται.»

Σειρά πήρε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας κ. Κίκης Κωνσταντίνου:
«Απόψε ένιωσα την Ανόρθωση όπως την γνωρίσαμε, η Ανόρθωση συνεχίζει. Αυτοί που ηγούνται του σωματείου πρέπει να είναι περήφανοι»

Η εκδήλωση έκλεισε φυσικά με το βλέμμα στραμμένο στην Πόλη μας και το τραγούδι του Στέλιου Χιώτη «Χώμα που περπάτησα», που φυσικά δεν απουσίαζε από την εκδήλωση και ερμήνευσε ίδιος το τραγούδι. Όλοι μαζί με ένα στόμα και τα χέρια ψηλά τραγουδούσαν για μια Πόλη που έχουμε στην καρδιά, για μια κόρη στην ακρογιαλιά,για την γη που νοσταλγούμε και προσμένει καρτερικά την Ανόρθωση.

Σταύρος Πιερουλλής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ