Ρεζιλίκια στη Λεμεσό: Προπηλακίστηκαν οι φουτσαλιστές μας!

Μπορεί στην φωτογραφία του άρθρου οι φουτσαλιστές μας να χαμογελάνε για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, ωστόσο στην πραγματικότητα θα έπρεπε να κλαίνε με τα όσα έγιναν μετά το πέρας της ψεσινής αναμέτρησης στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Χωρίς να δοθεί καμία απολύτως αφορμή από τους φουτσαλιστές των δύο ομάδων, η αποστολή της Ανόρθωσης προπηλακίστηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα, παραμένοντας στα αποδυτήρια για να γλιτώσει από το… μένος οπαδών της ΑΕΛ.

Μάλιστα, «κουδούνια» μας κρεμάζει ο Πορτογάλος σταρ της ομάδας ο οποίος σε σχόλιό του στο facebook αναφέρει:

hugo1

 

«Μόνο στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά. Μετά την νίκη με 4-9 επι της ΑΕΛ, παγιδευτήκαμε στα αποδυτήρια επειδή οι οπαδοί θέλουν να μας σκοτώσουν και επιτέθηκαν στο λεοφωρείο μας. Με αυτά και με εκείνα, το Κυπριακό φούτσαλ δεν μπορεί να πάει μπροστά»

Σε έναν αγώνα με καθαρό σκορ, τον οποίον η ομάδα μας φρόντισε να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο, κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το σκοτάδι για να δράσουν σε βάρος του λεωφορείου της αποστολής.

 

bus

 

*Ξεκαθαρίζουμε ότι από πλευράς Ανόρθωσης δεν υπάρχει κανένα παράπονο για τη φιλοξενία που έτυχαν από την επίσημη ΑΕΛ, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να παραμένουν άριστες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ