Το πιο επικίνδυνο

Το πιο επικίνδυνο είναι το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας, μέχρι το τέλος της περιόδου. Κι αυτό γιατί πλέον γνωρίζουμε στα σίγουρα ότι θα είμαστε στην πρώτη εξάδα και θα παίζουμε μόνο ντέρμπι μέχρι το τέλος ενώ την άλλη βδομάδα αντιμετωπίζουμε τον εκ των πρωτοπόρων Απόλλωνα.

Αύριο, παίζουμε μια από τις ομάδες του πυθμένα, η οποία έχει ήδη στερήσει δυο πόντους από τον πρωτοπόρο Αποέλ ενώ έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει την Ομόνοια! Η Δόξα έρχεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος με τον ενθουσιασμό της αλλαγής προπονητή και την απουσία άγχους, σε ένα παιχνίδι που λίγο πολύ το έχει για χαμένο. Θα ψάξει όμως για να μας κάνει τη ζημιά.

Από πλευράς δικής μας, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Ούτε από τους ποδοσφαιριστές, ούτε από τον κόσμο. Οι μεν πρώτοι, θα πρέπει να δώσουν το 100% χωρίς να αγχώνονται από τις σημερινές επιτυχίες Ερμή και Ομόνοιας. Ούτε θα πρέπει να αφήσουν τον Αποελίστα Ψευδιώτη να τους εκνευρίσει, αφού είναι πολύ σίγουρο ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας σπάσει τα νεύρα. Τον πράξαμε και στο παρελθόν και ξέρουμε.

Όσο για τον κόσμο, πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο Παπαδόπουλος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο σπίτι μας και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Θα… καρναβαλλιστούμε απόψε και αύριο το μεσημέρι και μετά θα πάρουμε τον δρόμο για το Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι πολλές απουσίες της ομάδας, μόνο από τη φωνή και τη συμπαράσταση του κόσμου μπορούν να αναπληρωθούν σωστά.

Μοναδικός στόχος το τρίποντο, το οποίο για να έρθει πρέπει να χυθεί πολλής ιδρώτας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ