ΑΕΚ 0 – 5 Ανόρθωσις: Πεντάρα και λίγη ήταν

Με όπλο την ομαδικότητα και πλουραλισμό στο σκοράρισμα, η Ανόρθωση πιστοποίησε την ανωτερότητά της σε όλα τα επίπεδα απέναντι στην ΑΕΚ, επικρατώντας σε αγώνα της 15ης αγωνιστικής με 0-5. Αρνητικοί πρωταγωνιστές το δίδυμο των διαιτητών αλλά και οι φουτσαλιστές της ΑΕΚ που μη μπορώντας να τα βγάλουν πέρα απέναντι στην αρμάδα του Γιώργου Κυριάκου, επιστράτευσαν άναρχο και αντιαθλητικό φούτσαλ με δύο εξ αυτών να παίρνουν νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης επιφύλαξε μια έκπληξη στην βασική πεντάδα ρίχνοντας στο παρκέ τον Ζαό μαζί με τους Οδυσσέως, Μάρτινς, Νενέ και Κόκκινο με την ομάδα μας να αναλαμβάνει νωρίς όπως αναμενόταν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 13ο λεπτό όταν ο Νενέ υποδέχθηκε την μπάλα υποδειγματικά στο δεξί άκρο και αφού ξεπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το 0-1. Την σκυτάλη πήρε ο Μάρτινς 2 λεπτά αργότερα καρφώνοντας τη μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 10 μέτρα, με το 0-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη με τον χαρή να ξεπετάγεται στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας στο 24ο λεπτό και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-3 με την Ανόρθωση να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα, όχι όμως και ο αντίπαλος τα… νεύρα του. Η πρώτη αποβολή ήταν για τον αρχηγό της ΑΕΚ τον οποίον ο Νενέ εξέθεσε αναγκάζοντάς τον να τον ανατρέψει ως τελευταίο παίκτη ενώ πολλά ανάποδα σφυρίγματα δημιούργησαν στιγμιαίο εκνευρισμό και στον πάγκο της ομάδας μας. Οι αγωνιστικές αρετές της Ανόρθωσης επιβεβαιώθηκαν στο τελευταίο τρίλεπτο με τον Σέρτζιου να γράφει το 0-4 και τον Κόκκινο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το 0-5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ