Όχι και αυτή την Κυριακή…

Το επερχόμενο παιχνίδι με την ΔΟΞΑ στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για το συγκρότημα του Αντρέ Πάους να «βγάλει» τους οπαδούς της ομάδας – για λίγο – από την «εντατική», αφού στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο κρίνονταν ως ακατάλληλα για καρδιακούς.

Μάλιστα 6 βαθμοί ήρθαν από γκολ στις καθυστερήσεις σε βάρος της ΑΕΛ και της Νέας Σαλαμίνας ενώ με τον Οθέλλο επισφραγίστηκε το τρίποντο λίγο πριν το 90’.
Στο ματς που η «Κυρία» απώλεσε βαθμούς – αυτό με τον Εθνικό – πέραν από το πέναλτι έχασε σωρεία ευκαιριών με αποτέλεσμα η κερκίδα να μην χωνεύει το πώς δεν ήρθε το 6 συνεχόμενο τρίποντο.

Ο αγώνα με την προτελευταία στη βαθμολογία ΔΟΞΑ δεν προδικάζει νίκη εάν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν παρουσιαστούν με σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία, το συγκρότημα του Πάους να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να πάρει το τρίποντο με καλή εμφάνιση που θα τονώσει το ηθικό των οπαδών ενόψει και αγώνων ντέρμπι που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ