Κλειδί το δυνατό ξεκίνημα

Το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας κρύβει παγίδες, μπορεί η εικόνα των δύο ομάδων μέσα στο 2015 να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, ωστόσο το παιχνίδι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο και εξίσου σημαντικό.

Η Ανόρθωση θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, να διευρύνει το σερί της και να εκμεταλλευτεί απώλεια βαθμών από τις προπορευόμενες ομάδες που συγκρούονται μεταξύ τους. Παράλληλα αν της δοθεί η ευκαιρία, να ξεφύγει από τους διώκτες της για την 4η θέση.

Η ομάδα του Εθνικού αρέσκεται στο σκληρό μέχρι και αντιαθλητικό παιχνίδι. Στο ματς του πρώτου γύρου, έδειξε στοιχεία πολύ οργανωμένης άμυνας που δύσκολα μπορούσε να διασπαστεί. Η Ανόρθωση για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει το πάνω χέρι, πρέπει να επιδιώξει το γρήγορο γκολ. Κάτι που πέτυχε στα περασμένα παιχνίδια, με αντιπάλους τον Ερμή, την Αγία Ναπα και τον Οθέλλο.

Με ταμπουρωμένο τον Εθνικό στο δικό του μισό, θα πρέπει οπωσδήποτε η Ανόρθωσις να επιδιώξει ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, για να φέρει την άμυνα του Εθνικού σε αστάθεια και να καταφέρει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για το γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ