Δυνατά απο την αρχή

Έτσι πρέπει να παρουσιαστεί η Ανόρθωση από την αρχή του παιχνιδιού με τον Εθνικό Άχνας. Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα μπήκε μουδιασμένα με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες του πρώτου μέρους να είναι εκ μέρους της συμπολίτισσας.

Λίγο η έδρα, λίγο το ξύπνημα των ποδοσφαιριστών μετά και απο το αριθμητικό πλεονέκτημα έφεραν τη νίκη έστω και την υστάτη, αλλά αν η «Μεγάλη Κυρία» παρουσιάσει συμπτώματα όπως αυτά με τη Σαλαμίνα τότε δύσκολα θα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από το Δασάκι.

Και αυτό γιατί οι μικρομεσαίες ομάδες όπως ο Εθνικός, γιγαντώνονται αν το σκορ μετά το 60λεπτο είναι ισόπαλο και τότε οι κράμπες θα είναι περισσότερες από τις ευκαιρίες και τα φάουλ πάνω στους ποδοσφαιριστών μας περισσότερα από τα άουτ του παιχνιδιού.

Επιβάλλεται η ομάδα του Αντρέ Πάους να επιδιώξει το γρήγορα προβάδισμα ακόμη και με 2ο γκολ ούτως ώστε να έχει απόσταση ασφαλείας απο τον Εθνικό. Ενδεικτικό του γεγονότος ότι η ομάδα του Εθνικού δεν τα παρατάει είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στην ίδια έδρα. 1-2 προηγήθηκε στο ημίχρονο η ομάδα της Λεμεσού αλλά το τέλος της συνάντησης βρήκε νικητή τον Εθνικό με 4-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ