Ξεκινά μουδιασμένα – φορτσάρει στο τέλος

Σημαντικά στοιχεία απορρέουν από το διάγραμμα των γκολ που πέτυχε η «Μεγάλη Κυρία» σε αυτές τις 19 αγωνιστικές. Ως γνωστόν οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους σκόραραν 31 γκολ ενώ η γενική αίσθηση είναι ότι η ομάδα σκοράρει και στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Από το μούδιασμα στο φορτσάρισμα
Μουδιασμένα στην αρχή και λίγο πριν το τέλος παρουσιάζεται η Ανόρθωση. Στα 15λεπτα 0-15 και 60-75 οι ποδοσφαιριστές του Πάους σκόραραν από 2 γκολ.

Τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο 15λεπτο 30-45 ενώ πιο «γερά» δείχνει να πατάει στα δεκαπεντάλεπτα 15-30 και 45-60, χρόνος κατά τον οποίο σκόραρε από 6 γκολ.

Τα περισσότερα στο τέλος

Όχι δυο – τέσσαρα – έξι αλλά 11 γκολ σημείωσε μέχρι σήμερα η Ανόρθωση στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα. Η «Μεγάλη Κυρία» φορτσάρει στην περίοδο αυτή γεγονός που αποδεικνύει πολλά. Πάθος, προσήλωση στο στόχο αλλά και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Διαχειρίζεται σωστά τις δυνάμεις της στο παιχνίδι και ενδυναμώνει τις προσπάθειες της εκεί που ο αντίπαλος δεν έχει πολλά περιθώρια να αντιδράσει. Γεγονός που μέχρι σήμερα έδωσε αρκετούς βαθμούς.

Με 11 γκολ στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, η Ανόρθωση μαζί με Ομόνοια και Απόλλωνα είναι οι ομάδες που σκόραραν τα περισσότερα γκολ κατά το χρόνο αυτό. Την μεγαλύτερη συχνότητα των τερμάτων που σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ είναι επίσης στο τελευταίο 15λεπτο με 9 γκολ και με τον Ερμή να κλείνει την πρώτη 6αδα με 5 γκολ στο τέλος.

Τα πιο πάνω στοιχεία είναι αντίθετα με την ομάδα της ΑΕΚ που τα περισσότερα της γκολ – 8 στον αριθμό – τα πέτυχε το πρώτο 15λεπτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ