Που είναι οι επιφανείς;

Αγωνιστικά η ομάδα μπήκε με το καλύτερο τρόπο στο 2015 κάτι που ευχαρίστησε όλους στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης. Στο αγωνιστικό η «Μεγάλη Κυρία» βαίνει από νίκη σε νίκη αλλά πέραν των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, δίνει ακόμη μια μάχη. Αυτή του οικονομικού.

Το χρέος – σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος Πουλλαΐδης – μπορεί να μειώθηκε κατά 5εκ σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι διαθέσιμο το ποσό αυτό να το σπαταλήσουμε ξανά.

Εξάλλου στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση πρώτιστα και όχι ο πρωταθλητισμός με αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Στόχος είναι να εξαλειφθεί το χρέος και όχι να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί και αυτό πλέον είναι εις πάση γνωστό. Τακτοποίησε αρκετές οφειλές, μείωσε το χρέος κατά το 1/3 σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι «Κυρία» στις τρέχοντες υποχρεώσεις της και ξανοίχτηκε στο κόσμο, στους επιφανείς Ανορθωσιάτες για τη εξεύρεση ενός ποσού της τάξης του €1,5εκ.

Σίγουρα το να γεμίζει το «Παπαδόπουλος» στους αγώνες που ακολουθούν δεν μπορεί να καλύψει όλο το απαιτούμενο ποσό αλλά αν μη τι άλλο θα δώσει το έναυσμα στη διοίκηση Πουλλαΐδη να εξεύρει τρόπους για να υλοποιήσει και αυτό το στόχο.

Ευθύνη έχουν και οι επιφανείς Ανορθωσιάτες. Αυτοί που κατά καιρούς «βοηθήθηκαν» σημαντικά από την Ανόρθωση και τώρα την άφησαν στο έλεος του θεού. Μάλλον βολεύτηκαν και αυτοί – όπως και ο κόσμος – στην παρουσία του Πουλλαΐδη.

Φίλοι, αγωνιστικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και η φετινή Ανόρθωση του χαμηλού προϋπολογισμού παίζει αυτή τη στιγμή το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στη Κύπρο. Είμαστε εντός όλων των στόχων και ίσως με μερική τύχη από αποτελέσματα άλλων ομάδων που μπορούν κάλλιστα να έρθουν, με το τέλος της 1ης φάσης να τους αναθεωρήσουμε προς το καλύτερο.

Άργησε ήδη η ώρα που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και οικονομικά την Ανόρθωση. Μπορεί όλοι να αντιμετωπίζουμε καθημερινά οικονομικά προβλήματα, μπορεί οι πλείστοι να συνδράμαμε παλαιότερα χωρίς ανταπόκριση και αντίκρυσμα αλλά φέτος και στο οικονομικό όλα είναι διαφορετικά.

Μας πρόσφεραν πολλά, μας ζήτησαν την βοήθειά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε. Ο κάθε ένας στο πλαίσιο του δυνατού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ