Tόνι Κάλβο: «Tο μέλλον μας, να βελτιωνόμαστε»


Συνέντευξη στο Μάριο Μυλωνά για λογαριασμό του balla.com.cy παρέθεσε ο Ισπανός βιρτουόζος επιθετικός Τόνι Κάλβο και σας την παραθέτουμε αυτούσια.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν πολύ σημαντικό το τρίποντο , δεν είναι απλά τρεις πόντοι αλλά έξι. Δεν παίξαμε το καλύτερο μας παιχνίδι, όμως το πιο σημαντικό είναι που πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πάρα πολλούς τομείς, επειδή παίξαμε πολύ άσχημα μα το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός πως έκανε την έκπληξη και αγωνίστηκε ενώ όλοι τον είχαν τραυματία: «Μιλούσα με τον προπονητή στη διάρκεια της βδομάδας και μου είπε εάν αισθάνομαι καλά την τελευταία μέρα, απλά να του το πω και πως θα με περιμένουν ούτως ώστε να αγωνιστώ. Έκανα τα πάντα με τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς για να είμαι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, ήταν σημαντικό παιχνίδι για μένα, την ομάδα, τον σύλλογο και τον κόσμο. Έτσι προσπάθησα να αγωνιστώ για να δώσω τα πάντα και να κερδίσουμε. Δεν μπόρεσα να τελειώσω το παιχνίδι, αισθάνθηκα πόνο στο πόδια. Εντάξει, έδωσα όμως μια πολύ ωραία ασίστ, νομίζω βοήθησα την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και το πιο σημαντικό όπως είπα πριν, είναι οι 3 βαθμοί».

calvo

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι σημαντικό, απλά αισθάνθηκα πόνο στο τραυματισμένο πόδι, ο οποίος γινόταν εντονότερος. Είπα στον προπονητή στο ημίχρονο, πως αν αισθανθώ πόνο θα είναι καλύτερα να με αλλάξει, γιατί έχουμε παιχνίδι στο κύπελλο και με τον Οθέλλο. Δεν υπήρχε λόγος για να συνεχίσω στο παιχνίδι, εάν αισθανόμουν πόνο. Για αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να βγω από το παιχνίδι».

Για το μέλλον της ομάδας, με τα νέα βαθμολογικά δεδομένα: «Το μέλλον για εμάς είναι το αύριο, η επόμενη μέρα. Το μέλλον δεν είναι ούτε η σκέψη μας στο παιχνίδι με τον Οθέλλο ή το κύπελλο. Πρώτο βήμα είναι να ξυπνήσουμε και να πάμε στην προπόνηση αύριο και να φτιάξουμε τις αδυναμίες της ομάδας. Αυτό είναι το μέλλον μας, να βελτιωνόμαστε».

Για τον κόσμο: «Και πάλι έδωσαν τα πάντα, όπως κάνουν κάθε Σαββατοκύριακο. Είμαστε ευτυχισμένοι που είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στο γήπεδο κι άλλο κόσμο. Όμως και πάλι τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ