Η κερκίδα να είναι ο Κάλβο, ο Ιακοβένκο και ο Χόλκερσον

Με ενδεκάδα ανάγκης – χωρίς ίχνος υπερβολής – θα παραταχθεί σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς η Ανόρθωση. Ο Αντρέ Πάους μετρά αρκετές απουσίες μιας και οι Χόλκερσον, Ιακοβένκο και Κάλβο είναι εκτός αποστολής ενώ η παρουσία του Σερράν Πόλο θα αποφασιστεί την υστάτη. Επιπλέον εκτός αποστολής αναμένεται να βρεθεί ο Σαμπάλα που ουσιαστικά ήταν η αποτυχημένη μεταγραφή του Τετ Φαν Λιούεν και ο οποίος θα πρέπει να ψάχνει τον επόμενο του Σταθμός μιας και η Κύπρος – ποδοσφαιρικά – δεν του «έκατσε».

Ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στην διάθεσή του με το πιο λογικό σενάριο είναι να θέλει τον Καμίνσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Μάκο, Λαΐφη στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα δεδομένη θεωρείτε η παρουσία των Δημητρίου και του «βιονικού» Νούχου.

maisuradze

Αλχημείες θα δούμε στο χώρο του κέντρου. Εκεί στο δυνατό σημείο του αντιπάλου, ο Αντρέ Πάους θα αντιπαραβάλει τους Μαϊσουράρτζε, Αμπουρχάνια και Γκαρσία ενώ αν θέλει αρχικά να προφυλάξει τα νώτα του, ίσως δούμε τον Μαραγκό να εκτοπίζει τον Αμπου. Σενάριο εφικτό που δεν συγκεντρώνει όμως και πολλές πιθανότητες.

Πιο μπροστά, στο χώρο της επίθεσης τα πράγματα είναι πιο… λιανά ένεκα και της λειψανδρίας που παρατηρείται και που οφείλεται στον μη έγκαιρο προγραμματισμό από τον Τετ Φαν Λίουεν. Αβραάμ στα αριστερά, Εντέ στα δεξιά και Μακρής στην κορυφή είναι οι 3 που θα προσπαθήσουν να σκοράρουν και να δώσουν ίσως το πολυτιμότερο τρίποντο της χρονιάς, στην Ανόρθωση.

Σε τέτοιους είδους ντέρμπι, το πλήρες ροστερ βοηθά τον προπονητή στον καταρτισμό της καλύτερης ενδεκάδας. Τραυματισμοί, κάρτες και προσθήκες δεν επέτρεψαν τον Πάους να έχει ευχάριστο πονοκέφαλο για αυτό πρέπει να αντιπαραταχθεί η δυναμική παρουσία του κόσμου. Η κερκίδα να είναι ο Κάλβο, ο Ιακοβένκο και ο Χόλκερσον. Η κερκίδα να πάρει την νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ