Αγία Νάπα 1 – 5 Ανόρθωσις: Ήταν μεγάλη η «Κυρία»

Με εκπλήξεις παρέταξε την Ανόρθωση ο προπονητής της Αντρέ Πάους αφού επέλεξε επιθετική διάταξη ρίχνοντας Εντέ και Γκαρσία στο αρχικό σχήμα. Οι πιο πάνω πλαισιώθηκαν από τους Καμίνσκι, Λαΐφη, Χόλκερσον, Δημητρίου, Νούχου, Μαϊσουράτζε, Αμπουρχάνια, Κάλβο και Μακρή.

Α ημίχρονο
Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση μπήκε νωχελικά και για ένα δεκάλεπτο δεν κινείτο στα επίπεδα που συνήθισε τον κόσμο της. Ακολούθως ανέβασε στροφές, έφτιαξε ευκαιρίες και μετουσίωσε την υπεροχή της στο 33΄όταν ο Μέσσιος ανέτρεψε τον Νούχου με τον διαιτητή Χριστοδούλου να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάλβο ο οποίος αστόχησε αρχικά ενώ στην επαναφορά της μπάλας κατάφερε και σκόραρε ανοίγοντας το σκορ. Στην συνέχεια η Αγία Νάπα πίεσε με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία με τον Κολοκούδια στο 42, και τον Καμίνσκι να αποκρούει.

Β ημίχρονο
Τα είδαμε όλα στο 2ο ημίχρονο. 4 γκολ 2 πέναλτι και σωρεία ευκαιριών. Καθοριστική φάση για την έκβαση του αγώνα ήταν η απόκρουση του Καμίσνκι στο πέναλτι του Κολοκούδια στο 54. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μακρής βρέθηκε απέναντι στον Αθανασίου και με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 2-0.

Η Αγία Νάπα δεν τα παράτησε και στο 71΄μείωσε με τον Παναγίοτοφ αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον του παιχνιδιού. Στο 73 όμως ο Μέσσιος υπέπεσε σε φάουλ πάνω στο Νούχου με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να υποδειχθεί δεύτερο πέναλτι για την Ανόρθωση. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Γκονζάλο Γκαρσία που δεν κέρδισε τον Αθανασίου. Μετά από το κόρνερ, στο 74΄ η μπάλα πήγε στο Μακρή ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 3-1.
Η συνέχεια ήταν πιο «ήρεμη» μιας και η Ανόρθωση αγωνιζόταν με τον αέρα της υπεροχής . Μέχρι την λήξη ο Αβραάμ επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία και με 2 γκολ καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια σκληροτράχηλη Αγία Νάπα που προερχόταν από το σπουδαίο Χ μέσα στο ΓΣΠ με 1-5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ