Τρίποντο… για πολλούς λόγους

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι μονόδρομος για την ομάδα μας στην αποψινή της έξοδο στο “Τάσος Μάρκου”, εκεί όπου καλείται να αντιμετωπίσει την ουραγό της βαθμολογίας Αγία Νάπα. Η Ανόρθωση χρειάζεται τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

  • Η ομάδα μας βρίσκεται τώρα στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς. Με ενδεχόμενη νίκη απόψε θα φτάσει τους 25 βαθμούς, μόλις ένα πίσω από τον πέμπτο Ερμή ο οποίος ηττήθηκε χθες από την ΑΕΚ Λάρνακας.
  • Με νίκη, η Ανόρθωση θα κρατηθεί σε απόσταση αναπνοής από ΑΕΚ και Ομόνοια οι οποίες βρίσκονται αμφότερες στους 28 βαθμούς κατέχοντας την τρίτη και τέταρτη θέση στη βαθμολογία αντίστοιχα.
  • Η χθεσινή ήττα του Εθνικού και ενδεχόμενη σημερινή νίκη της ομάδας μας, θα αυξήσει τη διαφορά από τους δύο στους πέντε βαθμούς από την Αχνιώτικη ομάδα. Αυτό θα δώσει νέο αέρα στην ομάδα μας και μια ασφάλεια – αν μπορούμε να το πούμε έτσι – για την προκείμενη είσοδο της στην πρώτη εξάδα.
  • Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της ΑΕΛ η οποία θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας. Η λεμεσιανή ομάδα η οποία βρίσκεται στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς, τρεις πίσω από την Ανόρθωση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει και σήμερα βαθμούς. Αν καταφέρει να πάρει το τρίποντο η Ανόρθωση, τότε θα μιλάμε για τρίποντο “χρυσάφι”.

Γι’αυτούς και πολλούς άλλους ψυχολογικούς και μη λόγους, η ομάδα μας πρέπει πάσει θυσία να καταφέρει να φύγει από το “Τάσος Μάρκου” με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ