Άμπου, Αβραάμ κερδίζουν Γκαρσία, Εντε

Μετά και από τα σημερινά αποτελέσματα και τις νίκες των Ομόνοια – Αεκ απέναντι σε Άχνα και Ερμή αντίστοιχα, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη της νίκης στον αυριανό αγώνα με την Αγία Νάπα.

Έτσι ο Πάους θα πρέπει να παρατάξει την καλύτερη υπό τις περιστάσεις ενδεκάδα για να καταφέρει η Ανόρθωση να αποδράσει από το Τάσος Μάρκου. Σύμμαχος του οι επιστροφές των Μάκου και Εντέ και το φορμάρισμα του Αβραάμ. Από την άλλη απών θα είναι οι τραυματίες Ιακοβένκο και Σερράν, ενώ εκτός έμεινε ο Σαμπάλα προφανώς λόγω τιμωρίας από την τεχνική ηγεσία.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καμίνσκι. Στο κεντρικό δίδυμο θα βρίσκονται οι Μάκος και Χόλκερσον, ενώ στα άκρα οι συνήθεις «ύποπτοι» Δημητρίου και Νούχου.

makris pan
Στο χώρο του κέντρου, επαναφέρουμε το Λαΐφη αν και τα πήγε περίφημα στο ματς με τον Ερμή ως κεντρικός αμυντικός για να μπορέσει να δώσει την απαιτούμενη ώθηση και ταχύτητα στην μεσαία γραμμή. Πλάι του θα είναι ο Μαϊσουράτζε και πιο μπροστά ένας εκ των Γκαρσία ή Αμπουρχάνια με τον Γεωργιανό να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Στην επίθεση, η ετοιμότητα του Εντέ δεν του εγγυάται και φανέλα βασικού αφού ο Αβραάμ ανέβασε στροφές στα τελευταία παιχνίδια, δείχνοντας μέρος των πολλών ικανοτήτων του και των προσδοκιών του κόσμου από αυτόν. Στο άλλο άκρο δεδομένη και αναγκαία είναι η παρουσία του Κάλβο, ενώ στην κορυφή θα αγωνισθεί ο Μακρής.

Ο αγώνας είναι μεγάλης σημασίας αφού η Ανόρθωση επιβάλλεται να πάρει το ζητούμενο και να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα κρίνει πολλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ